Kiskarácsony, nagykarácsony, idén mit rejt majd a zsákom?

Hurrá, itt a karácsony – szerintünk a legzseniálisabb ünnep! Az utcák talpig fényfüzérben, fényfüggönyben, a lézer projektorok maximum teljesítményen kápráztatnak. A házak ablakai kivilágítva, az udvarokban szebb és rusnyább kültéri fénydíszek serege tarol.
A postafiókokból kifolynak a virtuális karácsonyi üdvözlőlapok, az adventi forgatagban az O Tannenbaum hangjaira hörpinthetjük fel a forralt bort, puncsot.

Aztán jön a fenyődíszítés, helyükre kerülnek a girlandok, fagyöngyök, majd felszikráznak az első csillagszórók. Ünnepi ebéd, vacsora (ilyen sorrendben, napokon keresztül, végeláthatatlanul…), beigli, minden, mi szemnek, szájnak ingere.
Együtt a család, béke van és nyugalom. A karácsonyfa, mint mindig: csodás! Átadjuk ajándékainkat, családfüggő, hogy elérzékenyülve, avagy olaszos temperamentummal kívánunk boldog karácsonyt egymásnak.
Karácsonykor minden annyira jó…

De előtte… DE ELŐTTE!!!

Ajándékbeszerzés! Mert azt már a Grincs is tudja: nincs karácsony ajándék nélkül!

Ha eddig nem ültél le fejet törni, itt az ideje! Mert az ANCHOR horgonykarkötő szinte minden szerettednek eszményi ajándék, de nem biztos, hogy a nagyi örülne neki – azért nézz körül a gyöngyös karkötőknél…  😉

Lássunk munkához! Kit mivel lepjünk meg karácsonyeste? Ha nincs ötleted, jó helyen jársz! A horog- és horgonykarkötő kihúzhat a Nagy Karácsonyi Ajándékvásárlási Slamasztikából, ráadásul garantált lesz az ajándék sikere! A horgonykarkötő személyesebb, de főleg: kreatívabb a megszokott sapka-sál-kesztyű-parfüm-könyv-pia-ésatöbbi kombó helyett.

Némi info, ha még nem ismernéd az ANCHOR karkötőit:

  • Textil, flat horgonyos, vagy páros ANCHOR karkötőt is választhatsz.
  • A horgonykarkötőbe szöveget gravíroztathatsz.
  • Válogathatsz színt, anyagot, vastagságot illetően.
  • Rendelhetsz gyöngyös karkötőt
  • Mindezt ráadás-ajándék párnázott díszdobozban.
    Kérhetsz egyedi szív-szirmokat is vagy szív alakú ANCHOR dobozt – hozd a maximumot!

A karácsony a legszebb közös ünnepünk. Mindenki szeretné megadni a módját, hiszen a szeretet ünnepe. A szeretet nem mérhető semmiféle tárgyban, de mégis ez az az esemény, amikor egész egyszerűen muszáj megpróbálni!

Ajándékozz szívből, szeretettel!

-22%
7 380 Ft 5 790 Ft
-35%
3 690 Ft 2 390 Ft

Népszerű karkötők

-41%
Elfogyott
4 190 Ft 2 490 Ft
4 190 Ft
3 890 Ft
Best of
3 890 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 3 =