INGYENES GRAVÍROZÁS ÉS -50% KEDVEZMÉNY VALENTIN NAPIG!

 
 

ANCHOR shopping bag – geometric

  • De bizony, hogy a bevásárló táskád is lehet menő! Jól mutat mindig, mindenhol, mindenkin – akár egy ruhadarab, öltöztet. Az ANCHOR bevásárló táska nem csak egy praktikus táska. Viselet.

    Az ANCHOR motívummal ellátott táska akkor is illik hozzád, ha éppen csak lerohansz a boltba némi rágcsáért, és akkor is sikkes, célszerű, ha teljes „harci díszben” plázázol, vagy az esti vacsihoz vásárolsz a családnak.

     

ISMERD MEG A TERMÉKET

Mindig kéznél lehet, hiszen kicsire összehajtogatható, és könnyű, mint a pille. Előkapod a kézitáskádból, válltáskádból, hátizsákodból vagy éppen a zsebedből a pár centire összehajtogatott, strapabíró, de kellemes tapintású horgony motívummal nyomtatott textil bevásárló táskát, belerámolsz, kezedbe vagy a válladra veszed, esetleg átnyújtod a kedvesednek (elvégre a cipekedés a férfi dolga), és már indulhattok is tovább.

Nyáron a strandon… munkába jövet/menet… váratlan cipelni való esetén vagy olyankor, amikor meglátsz valami remek akció keretében egy-egy (vagy két-három…) dolgot, amit vétek lenne kihagyni. 😉

Védd a környezetet – ANCHOR táskával!

Nem csak amiatt népszerű az ANCHOR táska mert stílusos és laza-elegáns! Ha ANCHOR tatyóba pakolod a cuccot, már tettél valamit a környezetvédelemért, a fenntarthatóságért, hiszen ez a táska nem egyszerhasználatos, és nem is műanyag.

A klímavészhelyzet nem fikció! Biztosan te is láttál már sokkoló képeket arról, hogyan mérgezi és lepi el a műanyag a természetet. Mondanánk, unalomig ismert tény, hogy a műanyag teljes gyártási ciklusa során, majd a hulladékkezelés megoldatlansága miatt mást sem tesz, mint mérgez, de ezt a témát sajnos nem lehet megunni… A műanyag előállítása és felszámolása a globális felmelegedésben is szerepet játszik, ráadásul az előállítása rendkívül energiaigényes. Hiteles források szerint 2050-re 56 gigatonna(!) lesz a CO2 kibocsájtásunk, ha minden marad a régiben…

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de mivel az újrahasznosított termékek (pl. bioműanyag szatyor) gyorsan tönkremennek, ugyanúgy a szemétben végzik, mint az egyéb műanyagok – szinte zéró az esélye, hogy ezt újra és újra feldolgozzák…

Úgy gondoljuk, ha már egyetlen, apróságnak tűnő dologgal teszünk valamit a környezetvédelemért, már megérte… Ezért készül az ANCHOR horgonyos táska tartós, természetes anyagból.

HASONLÓ ANCHOR TERMÉKEK