Pénz visszafizetést kérek

Pénz visszafizetést rendeléstől számított 20 napon belül igényelhetsz! A visszafizetés feltétele, hogy a megrendelt csomag hibátlanul és hiánytalanul visszaküldésre kerül cégünkhöz.

Visszaküldési cím:
Enter-Holding Hungary Kft.
5540 Szarvas, Bem utca 2.

A visszaküldött csomagnak tartalmaznia kell a kinyomtatott hiba lapot, melyet a jobb oldali űrlap kitöltése után továbbítunk email formájában.

Termék vagy csomagcsere

Ebben az esetben saját költségünkre újra elkészítjük rendelésedet az esetleges módosításokkal. Az új csomagot GLS futárszolgálat szállítja és a régi azaz nálad lévő csomagot a futárnak kell átadnod gondosan becsomagolva.

Mennyi idő a probléma megoldása?

Az adott hiba megoldását nagyban befolyásolja a pontos adatok megadása. Minden probléma megoldására maximum 14 munkanapon belül történik bele értve a csomagcserét, pénz visszatérítést.

Mit tartalmazzon a vissza küldött csomag ?
  • a rendelésben szereplő termékeket hibátlanul és hiánytalanul
  • a számla eredeti példányát
  • a kitöltött hiba bejelentőt nyomtatott formátumban

Töltsd ki űrlapunkat, hogy elinduljon a folyamat

Ahhoz, hogy a panaszkezelést és a probléma megoldást eltudjuk kezdeni űrlapunk kitöltése kötelező. Az e-mailen, telefonon érkező megkereséseknél a panasz kezelési eljárást nem tudjuk elindítani ill hiányos adatok miatt jóval több időt vehet igénybe!

[[[["field15","equal_to","A rendel\u00e9s v\u00e9tel \u00e1r\u00e1nak visszat\u00e9r\u00edt\u00e9se"]],[["show_fields","field8,field16"]],"and"]]
1 Step 1
Teljes névyour full name
Telefonszámyour full name
Rendelési azonosítódyour full name
Hiba / panasz leírásamore details
0 /
Kívánt probléma megoldás
Számla tulajdonos neveyour full name
Bankszámlaszámyour full name
Fileupload
cloud_uploadFénykép feltöltése
Kötelezettség
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder