Világos szürke horog karkötő (bőr)

Minőségi világos szürke horog karkötő amely egyedi megjelenést és magabiztosságot sugározz viselőjének.

  • precíz kézműves kivitelezés
  • kényelmes bőr alapanyagból
  • állítható hosszúság
  • ezüst színű horog
  • gravírozott ANCHOR felirat
  • ajándék egyedi, párnázott ANCHOR díszdoboz

ISMERD MEG A TERMÉKET

Végre egy karkötő, ami nem hivalkodó, de mégis presztizst ad viselőjének. Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, vagy még sosem érezted azt hogy Te vagy a legfontosabb, akkor most az Anchor elhozta neked a megfelelő kiegészítőt amivel biztosan nagy sikered lesz. Karkötőink kézzel, minőségi alapanyagokból készülnek egyedi gravírozott horoggal ill horgonnyal.

ANCHOR TERMÉKEKET VÁLASZTOTTÁK

VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSE

ANGA VIKI

Köszönjük szépen a gravírozott karkötőket! Nagyon tetszik mindkettőnknek! Megérte innen rendelni! Tökéletes valentinnapi ajándék!

KLAUDIA

Örömmel vettem át ezt a csodálatos karkötőt amit büszkén viselek Magamon! Nagyon imádom és biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben is rendelni fogok Tőletek ! Csodás napot!

VIKTÓRIA

Üdv Anchor team! Szeretném megköszönni gyors kiszállítását ezeknek a csodáknak! Valentin napra rendeltem a páromnak illetve magamnak, persze előbb lett odaadva mint 14.e mert minél előbb büszkén szerettük volna viselni egymás nevét a kezünkön. Köszönjük ezeket a csodálatos egyedi karkötőket!

PATRÍCIA

Kedves Anchor! Nagyon szépen köszönjük a csodálatos karkötőket! Tökéletes ajándék volt számunkra, és szeretjük őket hordani! A párunknál való lehorgonyozást szimbolizálja. 🙂 Köszönjük <3

NIKI ÉS ÁKOS

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a csodálatos karkötőket, örök emlék lett egyedi gravírozással, a 15. házassági évfordulónkra!

VIVIEN

Üdv! Nagyon szépen Köszönöm a karkötőket, 7ésfél év után, már nem egyszerű tökéletes ajándékot venni a Páromnak, de ez az lett.
Imádjuk mindekket, Köszönöm mégegyszer!

HASONLÓ ANCHOR TERMÉKEK