4 romantikus film Valentin napra

A Valentin-nap a szerelmesekről szól, és ha máskor nem is, de minden év február 14-én lehetőség nyílik a párotokat a kanapé elé rángatni és megnézni néhány romantikus filmet. Lássuk mely filmek a legnyerőbbek!

500 nap nyár

A rendkívül dekoratív Summer szakított a párjával. Pontosan 500 napig tartott a szerelem, de Tom, Summer volt barátja nem tudja feldolgozni a szakítás tényét. A lány, viszont egyáltalán nem érti a fiú miért nem tudja elfelejteni őt, hiszen már a kapcsolat legelején leszögezte, hogy ő semmi komolyat nem szeretne, csupán kalandot keres. Tom azonban nagyon kitartó, és minden egyes napot felidéz, hogy megtudja a szakítás valódi okát.

Minden kút Rómába vezet

Beth egy New Yorki múzeum kurátoraként dolgozik. A lány teljesen kiábrándult a férfiakból, nemrég szakított párjával. A húga épp férjhez megy, ezért Rómába utazik, abban bízva, hogy Olaszországban elfelejtheti a volt barátját. Ahogy ilyenkor az lenni szokott az esküvőn találkozik egy férfival, aki azonnal megtetszik neki, viszont hamar kiderül, hogy a férfi már foglalt.

Az esküvő annyira jól sikerült, hogy a lány egy szökőkútban hűti le magát és közben néhány pénzérmét is kivesz a kútból. Ez pedig azt vonzza magával, hogy az érme tulajdonosai mindenáron meg akarják hódítani Beth-et. És valójában a történet innen kezd el igazán fordulatossá válni.

Kémes hármas

Frank és Tuck a világ legjobb CIA ügynökei, a civil életben pedig a legjobb barátok. Frank szabályosan magához vonzza a nőket, míg Tuck csak taszítja őket. A történet akkor kezd el bonyolódni, amikor egy Lauren nevezetű lányba mindketten beleszeretnek. A két barát azonnal egymás ellen fordul, és vérre menő harcot folytatnak a lány kegyeiért.

Egy fiúról

Will, a film főhőse egy 38 éves gazdag, egyedülálló férfi. Napjait a munka mellett csak a nők után történő rohangálás teszi ki. Egyik nap épp egy egyedülálló anyukával találkozik és ez a randi rádöbbenti arra, hogy az egyedülálló szülők klubja egy aranybánya lehet számára. Azonnal munkához is lát és kitalálja, hogy van egy Ned nevű gyermeke, akit egyedül nevel. E mellé persze rengeteg kamutörténetet is kitalál, hogy hihetőbb legyen a dolog. Próbálkozását azonnal siker koronázza, amikor megismerkedik Susie-val, viszont az idilli hangulatot azonnal tönkreteszi a lány fiával történő találkozás.

És, hogy mi a közös ezekben a filmekben? Az, hogy mindegyiket a pároddal, Anchor karkötővel a kezeteken érdemes megnézni. Te megrendelted már a páros karkötődet?

Népszerű karkötők

-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizennégy =