Az igazi férfiak már nem léteznek?

Néhány nő azt mondja, hogy az igazi férfiak mára kihaltak, viszont mi most bebizonyítjuk, hogy igenis léteznék még! Nézzük honnan lehet felismerni egy igazi férfit!

Egy igazi férfi

tiszteli és szereti a párját, annak minden hibájával együtt.

A nagybetűs férfi nem csak a külsőségért, vagy épp a pénzért szereti a párját, hanem összességében mindenért. Ismeri párja hibáit, azonban ezeket sem megváltoztatni, sem kijavítani nem szeretné. Nem várja el, hogy minden este romantikus vacsorát készítsenek neki, inkább megfogja és elviszi egy elegáns étterembe a választottját.

domináns a párkapcsolatában.

Erre szoktuk klasszikusan azt mondani, hogy a férfi hordja a nadrágot. Persze nem nyomja el a nőt, de a párkapcsolaton belül nagyobb részben számít a véleménye.

Ez a kritikus pillanatokban is igaz, hiszen nem szükséges kikérnie párja véleményét, képes racionális döntések meghozatalára. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy akkor egy igazi férfi semmibe veszi a párja véleményét, sokkal inkább azt, hogy vállalja a tetteiért a felelősséget.

érzi, mennyire fontos a kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Ezért soha sem csalná meg a párját. Tudja, hogy a harmonikus kapcsolathoz őszinteségre, hűségre és megannyi csapatmunkára is szükség van. Ugyanakkor a hűséget azt visszafelé is elvárja.

mindig kiáll a kapcsolatáért.

Bár ritkán, de azért előfordulhat, hogy családtagok, barátok, vagy éppenséggel idegen emberek negatív megjegyzéseket tesznek a kapcsolatra, például, hogy ez a párkapcsolat nem lesz hosszú életű. Az ilyen esetekben egy igazi férfi felveszi a harcot a kritikusokkal és ki meri mondani, hogy jó döntést hozott. Persze nem magyarázza túl a dolgokat, de érzékelteti a környezetével, hogy a párkapcsolatotokban kétségeknek helye nincs.

Na érted már? Lehet, hogy kevesebb igazi férfi sétál az utcán, de az hogy te nem találkoztál velük, még nem jelenti azt, hogy nem is léteznek!

 

Népszerű karkötők

-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + három =