Kiskarácsony, nagykarácsony, idén mit rejt majd a zsákom? • ANCHOR.hu

Kiskarácsony, nagykarácsony, idén mit rejt majd a zsákom?

Hurrá, itt a karácsony – szerintünk a legzseniálisabb ünnep! Az utcák talpig fényfüzérben, fényfüggönyben, a lézer projektorok maximum teljesítményen kápráztatnak. A házak ablakai kivilágítva, az udvarokban szebb és rusnyább kültéri fénydíszek serege tarol.
A postafiókokból kifolynak a virtuális karácsonyi üdvözlőlapok, az adventi forgatagban az O Tannenbaum hangjaira hörpinthetjük fel a forralt bort, puncsot.

Aztán jön a fenyődíszítés, helyükre kerülnek a girlandok, fagyöngyök, majd felszikráznak az első csillagszórók. Ünnepi ebéd, vacsora (ilyen sorrendben, napokon keresztül, végeláthatatlanul…), beigli, minden, mi szemnek, szájnak ingere.
Együtt a család, béke van és nyugalom. A karácsonyfa, mint mindig: csodás! Átadjuk ajándékainkat, családfüggő, hogy elérzékenyülve, avagy olaszos temperamentummal kívánunk boldog karácsonyt egymásnak.
Karácsonykor minden annyira jó…

De előtte… DE ELŐTTE!!!

Ajándékbeszerzés! Mert azt már a Grincs is tudja: nincs karácsony ajándék nélkül!

Ha eddig nem ültél le fejet törni, itt az ideje! Mert az ANCHOR horgonykarkötő szinte minden szerettednek eszményi ajándék, de nem biztos, hogy a nagyi örülne neki – azért nézz körül a gyöngyös karkötőknél…  😉

Lássunk munkához! Kit mivel lepjünk meg karácsonyeste? Ha nincs ötleted, jó helyen jársz! A horog- és horgonykarkötő kihúzhat a Nagy Karácsonyi Ajándékvásárlási Slamasztikából, ráadásul garantált lesz az ajándék sikere! A horgonykarkötő személyesebb, de főleg: kreatívabb a megszokott sapka-sál-kesztyű-parfüm-könyv-pia-ésatöbbi kombó helyett.

Némi info, ha még nem ismernéd az ANCHOR karkötőit:

  • Textil, flat horgonyos, vagy páros ANCHOR karkötőt is választhatsz.
  • A horgonykarkötőbe szöveget gravíroztathatsz.
  • Válogathatsz színt, anyagot, vastagságot illetően.
  • Rendelhetsz gyöngyös karkötőt
  • Mindezt ráadás-ajándék párnázott díszdobozban.
    Kérhetsz egyedi szív-szirmokat is vagy szív alakú ANCHOR dobozt – hozd a maximumot!

A karácsony a legszebb közös ünnepünk. Mindenki szeretné megadni a módját, hiszen a szeretet ünnepe. A szeretet nem mérhető semmiféle tárgyban, de mégis ez az az esemény, amikor egész egyszerűen muszáj megpróbálni!

Ajándékozz szívből, szeretettel!

16 530 Ft

Karácsony

ANCHOR GOLD Csomag

31 170 Ft
36 170 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =