Novemberben karácsony, azaz cselekedj időben?!

Novemberben már tombol a karácsony, igaz, akkor még csak a szupermarketekben. Viszont tagadhatatlan, hogy minél közelebb kerülünk a szeretet ünnepéhez, annál inkább elkap bennünket is a láz, és ezzel együtt a Nagy Fejtörések Időszaka. 

Aki időben gondoskodik a fa alá valóról, megkíméli magát attól a stressztől, amit az utolsó pillanatokra halasztott ajándékbeszerzés okoz. Plusz így biztosan nem nyúl mellé, mert van ideje töprengeni és válogatni, hiszen a termékválaszték is nagyobb.

A Nagy Kérdés minden karácsony előtt

Mivel lephetnénk meg hozzátartozóinkat, ami igazán kifejezi a szeretetünket, igényes, nem sablonos tucatáru és örül is neki, miután miszlikbe tépve a csomagolópapírt rábukkan a kincsre? Tényleg! Te hogyan bontod ki az ajándékokat? Türelmesen bíbelődsz vele, hogy minél kevésbé sérüljön a burkolóanyag vagy hevesen, mert annyira kíváncsi vagy, mit rejt a csilivili papír? 😉
Gyorsan leszögezem, ha idegenkedtek a külön csomagolástól sem probléma, hiszen a karkötőkhöz ajándék párnázott vagy szív alakú díszdoboz jár.

Ugye, tudod, ha az ANCHOR webáruház termékei közül választasz, nem okozhat gondot számodra az ajándékvásárlás? Ha nem éred be karkötővel, még többet szeretnél adni, böngéssz a kínálatban. A számtalan, különféle anyagból és variációban készült női és férfi karkötőkollekció mellett ANCHOR simple póló, fullcap sapka várja, hogy rátalálj és a fa alá tedd. Természetesen a csuklóékszerek és a ruházati termékek bármilyen ünnepi alkalomra tökéletes és egyedi meglepetések, nem csak kizárólag karácsonykor vásárolhatóak meg – az ANCHOR webshop egész évben nyitva tart. 

Igazán különleges ajándék – gravíroztass a karkötőbe!

A személyre szabhatóság módfelett nagy előny, amikor egyedi ajándékkal szeretnénk kedveskedni. A horgonykarkötők 14 karakter határig gravírozhatóak, így nevet, egyéb szöveget, településnevet, akár szélességi, hosszúsági fokot, dátumot vésünk bele, így téve rendkívül kedves, eszményi meglepetéssé a csomagot.

Karácsonyra ANCHOR csuklóékszer

Karácsonykor a legnépszerűbb a horgonykarkötő, ami nem csoda. Amellett, hogy elegáns, trendi, számos pár, barát és családtag, celeb viseli, vásárolja és ajándékozza előszeretettel. Példa erre Csuti, aki két éve páros horgonykarkötőt kapott Kulcsár Edinától. A dolog pikantériája, hogy Csuti még az ünnepek előtt véletlenül rábukkant a karkötőkre, így Edina kénytelen volt más meglepetés után nézni, amit aztán jóval körültekintőbben rejtett el. A páros ékszer bevált, hiszen azóta megszületett szemük fénye, Medox is, sőt, hamarosan érkezik a kistestvér is. Meg is ragadjuk az alkalmat: az ANCHOR ezúton gratulál szeretettel.

Végül megsúgom: idén is különleges ajánlatokkal készülünk, le ne maradj róla, figyeld az ANCHOR weboldalát folyamatosan!

Népszerű karkötők

-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
-59%
Best of
3 890 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 2 =