Ötletes ajándékátadást, vagy unalmas ceremóniát produkálsz Valentin-napon?

Ha te vagy a társaság motorja, kétség nem fér hozzá, hogy Valentin-napon szem nem marad szárazon. Remélhetőleg nem bánatában sír a megajándékozott, amiért csak úgy odavetetted a meglepetést, hanem amiatt, mert roppant leleményesen oldottad meg a Bálint-napi ajándékátadást – a meghatottság, öröm, vagy a kacagás csalja ki a könnyeket.

Ha nem áldott/vert meg a sors kreatív vénával, ne add fel, és főleg, eszedbe se jusson csak ukk-mukk-fukk, odavetni szerelmed jelképét! Mindenekelőtt teremtsd meg a megfelelő hangulatot! Zene, gyertyafény, pezsgő, a szokásos körítés – tuti beválik. Ha nem otthon ünnepeltek, mindenképpen olyan helyre menjetek, mely különlegesebb, mint ahova általában jártok. (Persze, ha eleve a Karib-szigetekre utaztok, ott adott a romantikus hangulat.)

Cikkünkben, igaz, csak jelképesen, ANCHOR horgonykarkötőt nyújtunk át, rejtünk el, hiszen a legjobb, egyedi ajándékötletek egyike! Hogyan add át az ANCHOR karkötőt, hogy szerelmetes másik felednek emlékezetes Valentin-napot szerezz?

Lássuk!

Otthon
Százezer százalék, hogy a legintimebb környezetet Valentin-napra saját kuckóban, vagy szerelmed rezidenciájában tudjátok megteremteni. Ha már együtt éltek, vagy nálad ünnepeltek, könnyű: minden zugot ismersz. Ha Kedvesnél ünneplitek a szerelmesek napját, bizonyára nem Valentin-napon jársz ott először. (Ha mégis, majd megoldod!)

Az egyik legprímább, ha párodnak van kedvenc tárgya. Könyv, plüssfigura, kabala, parfüm. Fogod az ANCHOR horgonykarkötőt (persze választhatsz horog medált a karkötőre, vagy gyöngyből fűzöttet, és ha már itt tartunk, készülhet a karkötő anyaga textilből, bőrből is, sőt, itt az új termék, a FLAT ANCHOR szett – nem véletlenül kedvelt annyira szerte a világon), és rejtekhely adottságaihoz igazodva eltünteted. Teheted a párna alá is a karkötőt, vagy a fehérneműs-fiókba, kulcskarikára…

Ha van házikedvenc, és birkatermészete van, nyugodtan ékszerezd fel, amikor Kedves félrenéz – már csak várni kell! És micsoda pompás mulatság fogócskázni a kutyával, hogy szerelmed hozzájusson a Valentin-napi ajándékhoz!

Ha bevállalós vagy, és Kedvesed jól viseli a humort, kérd meg a szomszédot, csengessen be, adja át ő, valami tréfás kísérőszöveggel körítve.

Ha szíved mindensége rálelt az ajándékra, fokozhatod a megtalálás feletti boldogságot.

 

Hogyan?

Ha jó az ízlésed, és ANCHOR horgonykarkötőt vásároltál, toldd meg egyedi gravírozással! Vésess bele üzenetet, így válik még nagyobb kinccsé! Nevek, dátum, helyszín… (El ne téveszd, különben holtbiztos, hogy véged!)

Ha extra-tökély Valentin-napi bónuszt szeretnél, válaszd a szív alakú díszdobozt, melybe szintén gravíroztathatsz! (Az ANCHOR horgonykarkötő mellé ajándékba jár egy párnázott díszdoboz!) Ha mindez nem elég, ne tépelődj! Pakold a kosárba az ajándék kívánságkártyát is, hogy teljes legyen a Valentin-napi ajándékáradat!

Szerelmetes Valentin-napot kíván:
ANCHOR

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 7 =