13 szín, 13 horgony karkötő – te mi alapján döntesz, ha választanod kell?

Ha tagja vagy az ANCHOR termékeket kedvelők közösségének, biztosan rendeltél, vagy legalábbis gyönyörködtél már a webáruház karkötőiben. Szeretnénk kis közvéleménykutatást végezni a fejlődés érdekében, hogy a jövőben is maradéktalanul eleget tegyünk különböző igényeiteknek, kívánságaitoknak.

Egyetlen kérdésre szeretnénk tőled most választ kapni

Mi volt a fontossági sorrend, azaz mely kritériumok alapján döntöttetek egyik vagy másik karkötő mellett? 

Anyag? Szín? Egyéb jellemzők? A válaszokat a cikk alatt kommentben illetve e-mailben is szívesen vesszük.

Fentiekkel kapcsolatban jutott eszünkbe, hogy megosztunk veletek némi színelemző kisokost, hogy a jövőben ne csak random, hanem tudatosabban tudjatok választani, akár saját részre, akár ajándékba szánjátok az ANCHOR karkötőket.

ANCHOR karkötő-színtan

Mint mindennek, a színek jelentésének is van pozitív és negatív ellenpólusa. Neked kell tudnod, melyik lesz a leginkább megfelelő. 🙂

Jó böngészést!

Fekete

Fegyelmezett, független, megingathatatlan. Erő, méltóság, kitartás, eltökéltség. Reménytelenség, gyász, félelem.

Fehér

Tiszta, ártatlan, jóakaratú, békés, tökéletes, egyszerű. Új kezdet, egyértelműség, őszinteség, megbocsájtás, megtisztulás.

Szürke

Tisztelet, alázat. Semleges szín, az érzések lanyhulását, hiányát, unalmat is jelenthet. Az ezüst szürkéje a magunk teremtette tartalmas, képzeletbeli valóságra is utalhat.

Ezüst 

Kereskedői véna, pénz, hatalom. Az energia és a tisztítás színe is lehet.

Barna

Nyugtató, harmóniát teremtő, elegáns, stabil, kötődő, megbízható, racionális, szorgalmas. Jelnetheti még a szerénységet, tisztaságot, engedelmességet is.

Sárga, mustársárga, napsárga

A fény, a hatalom kifejezője, a hit, a jóság, a megérzés, az intellektus színe. Öröm, szabadság, az egészséges életmód, boldogság színe is. Akarat, önállóság, hatalom. 

Narancssárga

Kreativitás. Összhang, szépség, érzékiség, nevetés, öröm, boldogság, barátság és életöröm színe. A vidám, társaságot kedvelő, aktív, magabiztos emberek színe. Hatalom és a tudás, öntudat, becsvágy. 

Zöld, neonzöld

Harmónia, természetkedvelő, érzékeny, empatikus, önzetlen, megbízható, barátságos, gyógyító erővel bíró emberek színe. Igazságérzetet, határozottságot, nagylelkűséget tükröz.

Kék, világoskék, sötétkék

Gyógyulás, béke, nyugalom, csend, kommunikáció, harmonikus kapcsolat, biztonság, hit. Önfeláldozás, hűség, kifogyhatatlan szeretet. 

Lila

Megvilágosodás, mágia, misztikum, spiritualitás, átváltozás. Szolgálat, vezeklés, lemondás. Magas érzelmi töltés, gazdag érzelemvilág.

Piros

Szerelem, életerő, hatalom, energia, tűz, érzékiség, önbizalom, nemiség, termékenység.

Rózsaszín, pink, mályva

Alázat, feltétel nélküli szeretet, intuíció, önzetlenség, elegancia, báj, romantika, nőiesség, lágyság, kecsesség. Érzékeny, tartózkodó, kreatív.

Bordó

Életerő, elegancia, kifinomult, értékes, vezető szerep, érettség.

Előre is köszönjük a visszajelzésed!

Kérlek, mindig tartasd szem előtt, hogy rendelj bármilyen színű karkötőt, az ANCHOR horgony karkötő mindig a stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, állhatatosságot, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végébe vetett hitet jelenti, színtől függetlenül is!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =