A párkapcsolatok 4 időzített bombája

Vannak dolgok egy kapcsolatban, amikről azt hisszük, nincs különösebb jelentőségük. Mindig is így volt, nem volt vele semmi baj. Lehet hogy itt az ideje változtatni? Ha hosszútávon boldogok akartok maradni, akkor biztos!

1. Folyamatos szemrehányások

Vannak kapcsolatok, ahol szokás elővenni régi hibákat, esetleges korábbi összeveszéseket, múltbéli megoldott, vagy megoldatlan problémákat, ezzel „fokozva a hangulatot” egy vita során. Ez a módszer viszont csak arra jó, hogy felszínen tartsa az összes eddig valaha előfordult problémát. Egy időzített bomba. Hónapok, vagy csak évek múlva robban? Ki tudja, rajtatok áll.

2. Mindenért „Ő” a hibás

Az életnek vannak nehezebb szakaszai. Van amikor nem jön ki a lépés, pocsék volt a napod a munkahelyeden, megbuktál a vizsgán, leszakadt a szatyor füle. Kézenfekvőnek tűnik, hogy ilyenkor azon vezessük le a feszültséget, aki éppen kéznél van (általában a párunk). Kevés olyan dolog van, ami ennél gyorsabban el tud idegeníteni egymástól két embert. Legyél őszinte, mondd el, hogy mi történt veled, vagy csak kérd meg, hogy hagyjon békén egy ideig, de ne használd lelki szemetesládának a szerelmed!

3. Őrült szerelem?

Vannak párok, akik mindent megengednek maguknak egymás jelenlétében. Akár még azt is, hogy úgy viselkedjenek, mint az őrültek. Ez mindenképpen kerülendő, még akkor is, ha úgy gondolod a párod bármit elnéz neked. Valószínűleg el is nézi, de tudnod kell – ez is egy időzített bomba. 

4. Probléma=ajándék

Egy jól megválaszott ajándéknak nincs párja. Megerősíti az érzelmeket, elmélyíti a kapcsolatot, és persze örömet is okoz. Az Anchor páros karkötőivel például mindig garantált az öröm.

Van viszont egy olyan része az ajándékozásnak, ami már ellentétes hatást vált ki. Arról az esetről van szó, amikor valaki a párkapcsolata összes problémáját ajándékokkal akarja megoldani. Felmerülő problémák esetén az a legjobb, ha megbeszélitek, és az ajándékozást csak az örömért csináljátok!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =