4 csapda, amit egy stílusos nő elkerül az Instagramon

Az Insta a világ elsőszámú képmegosztó alkalmazása. Posztol is rá mindenki, ahogy csak bír, de van itt 4 téma, amivel foglalkozni kell!

A lányokat sajnos fenyegeti az a veszély, hogy a követők gyűjtése közben elveszítik a helyes irányt. Képek, amik túl sokat mutatnak, képek, amik túl sok infót adnak át. Na de mik ezek a csapdák és hogyan kerülhetjük el őket?  

1. Hashtagek viharában

A Hashtag barát. Követőket hoz, lájkokat generál, felhelyez a világtérképre, és ha nem figyelsz, nevetségessé is tesz.

Ha kismillió hashtaget állítasz be, odaillőt és nem annyira odaillőt, az nagy valószínűséggel hoz majd plusz kedvelőket, de a valódi követőid, akik nem csak az adott tartalom, hanem a személyed iránt érdeklődnek össze lesznek zavarodva, hogy mi ez a hihetetlen katyvasz. Egy trendi nő megelégszik 1-2 hashtaggel és kész!

2. Sok szem közti beszélgetések

Az Instagram elsősorban arra való, hogy az életed izgalmas részleteit megoszd a követőiddel, de a magánbeszélgetéseid nem tartoznak ezek közé. Sok nő esik abba a hibába, hogy a beszélgetéseiről készült képernyőfelvételeket tölt fel az instájára. Kerüljük!

3. Minőség, nem csak mennyiség!

A képek minősége, meghatározza, hogy milyen azok menősége! A beállítás, a környezet, a póz nagyon sokat számít- mindenki látott már olyan képet, amin rendetlenség volt, vagy valami oda nem illő tárgy rontotta el az összképet – finoman szólva kiábrándító.

A minőség is nagyon sokat számít – a pixeles, zajos, bebukott vagy épp pont kiégett képek senkit sem érdekelnek, ráadásul csak a megítélésedet rontják. 

4. Nyilvános magánélet

Ne az határozza meg egy pillanat értékét, hogy vajon jól mutat-e majd az instán! Egy igazán menő nő tudja, a kevesebb több. A követőknek van lehetőségük töprengeni rajta, vajon mit csinálhatsz a magánéletedben.

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

-50%
-50%
1.990 Ft
-50%
-50%
-50%

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − 5 =