Hogyan lehetsz lehengerlő az első randin?

Sok nő retteg az első randitól, hiszen már előre felkészül arra, mi lesz, ha nem fog bejönni a randipartnerének. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen ebben a pillanatban megtaláltad a megoldást!

Öltözz kényelmesen

Az első találkozáson mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, ez nem is meglepő. Azonban a kényelmetlen, ám elegáns ruhánál nincs is rosszabb, hiszen ha valami kényelmetlen, akkor nem tudsz felszabadult lenni, ami könnyen rányomhatja a bélyegét az estére. Ne szerezz magadnak és a leendő társadnak kellemetlen pillanatokat, így öltözz kényelmesen, akkor is, ha lenne elegánsabb, ám kevésbé praktikus ruhád is a szekrényedben.

Ne nyomkodd folyton a telefonodat

2021-ban már tényleg nem tudunk élni a telefonunk nélkül, azonba próbáld meg legalább a randi idején elfelejteni azt. Nincs is kiábrándítóbb, mint amikor egy nő az első randi alkalmával öt percenként nézegeti a telefonját és soha sem tudja, hogy épp hol tartanak a beszélgetésben, annyira kizökkenti az üzenetekre való válaszolás.

Tehát, tedd el a telefonodat, és élvezd ki a randi minden egyes percét!

Ne add magad könnyedén!

Nagy valószínűséggel azért randizol, mert szeretnél hosszútávú kapcsolatot. Ez rendben is van, viszont, ha túl könnyedén elárulsz magadról minden titkot, és hamar odaadod magad a kiszemeltednek, akkor a férfi könnyedén elveszítheti az érdeklődését irántad, könnyedén tovább állhat, és keres egy olyan nőt, aki sokáig képes fenntartani a figyelmét, ezzel is dolgoztatva a benne dolgozó vadászösztönt.

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + kilenc =