3 dolog, amire készülj fel, mielőtt egy karizmatikus férfival randizol

Egy határozott és legfőképp önálló férfi minden nő álma. Néhány dologra azonban muszáj odafigyelni, hiszen mint általában az lenni szokott a fontosabb dolgok a részletekben találhatóak. Lássuk melyek ezek!

Csak a klasszikus családmodell

Egy önálló férfi attól önálló, hogy képes saját magát és a családját is a legmagasabb életszínvonalon fenntartani. Ebből kifolyólag rengeteget dolgozik, így nem nagyon hisz a klasszikus családmodellen kívül másban. Érdemes tehát gondolkodni, mielőtt összejössz egy ilyen férfival, hiszen mellette nem feltétlenül fogsz tudni saját karriert építeni.

Magas életszínvonal = magas elvárások is

Mivel mindent megtesz, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtse meg szerettének, ezért elég magasak az elvárások is, magyarán szólva megválogatja a leendő királynőjét az ő kis birodalmának.

Ezért ne lepődj meg ha az első randin tesztelni fog, hogy mennyire illesz bele a saját elképzeléseibe. Azonba, ha kiállod a próbákat egészen biztos, hogy méltó „uralkodói” lesztek a közös birodalmatoknak!

Kisebb esélye van a megcsalásnak is

Végezetül tekintsünk egy kicsit a jövőbe is! Ha pozitívan sikerül az első randi, és egy hosszútávon is jól működő kapcsolatot tudtok kialakítani, akkor már most előre jelezzük, hogy a független férfiak egyik legmegnyerőbb tulajdonsága, hogy sokkal kisebb eséllyel fognak megcsalni, mint bármely más típusú férfi. Mivel a lehető legmagasabb életszínvonal megteremtéséért rengeteget dolgozik, így sem ideje, sem energiája nem lesz félrekacsintgatni!

Egy független férfi ugyanazt az érettséget szeretné a párjában visszalátni, mint amilyen szintet ő is képvisel. Ha közelebb szeretnél kerülni egy ilyen férfihoz, akkor neked is fel kell nőnöd ehhez a szinthez. Ez az egyetlen egy módja annak, hogy felfedje érzéseidet előtted.

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 2 =