Balaton, Zamárdi, és az ANCHOR fotózás

Mindig izgalmas, kellemes, egyúttal feszültéggel teli a várakozás, amikor ANCHOR termékek fotózására készülünk. Abban biztosak vagyunk, hogy a fotós, a modellek, a horgonykarkötők és a ruházati termékek értik a dolgukat, na de az időjárás! Igyekszünk az égiekkel jóelőre egyeztetni, de előfordul, annak ellenére hogy az időjárás-előrejelzés szép, derült időt mutat, mégis nekiered a fotózás napján… Ilyenkor nyelünk párat, és eltoljuk a fotós-projektet.

A Balaton mágikus aurája

A legutóbbi fotózásnál szerencsére sikerült egy igazi napsütéses nyárvégi hétvégét kifogni, méghozzá nem mindennapi környezetben! Mindenki hozta a legjobb formáját, a lányok (Pillár Bianka, Hatvani Nikolett) csodaszépek voltak, a fotós profi. A hajóskapitány (M. Nagy Richárd) hatalmas segítség volt, igazi tengeri, illetve balatoni medve, aki amellett, hogy – szerintünk – hajókormánnyal a kezében jött a világra, filmeket is rendez. A horgonykarkötők és a ruhák szintén beváltották reményeinket: önmagukért beszéltek. A Nap ezerrel sütött, az ég valószerűtlenül kék volt, a tanúhegyek rusztikus gyöngysorként övezték a Balatont, a sirályok jellegzetes vijjogása sem maradt el, és a Balaton mágikus aurája az égig ért. 

A tó hullámain vitorlázva azt éreztük, miénk az egész Balaton! Szerencsére nem kellett sietni sem, hiszen ott volt nekünk saját ANCHOR Strand Szállásunk 2 gyönyörű apartmanja, ahol az éjszakát töltöttük.

A fotózás első része Zamárdiban történt, a második etap Siófokról indult. Fedélzetre szálltunk, hogy Magyarország egyik legszebb gyöngyszemének és környékének látnivalóiban gyönyörködve dolgozzunk. Hát… Nem volt könnyű a munkára összpontosítani. A naplemente még a vízen talált bennünket. Az égiektől bónuszt is kaptunk, mert az ég kristálytiszta volt, így részesei lehettünk egy legendás balatoni naplemente látványának – méghozzá a tó közepéről! 

Horgony szállás a Balaton parton

Egyetlen olyan Balaton parti települést se tudnánk említeni, ahova ne tennénk szívesen a lábunkat. Viszont hosszan sorolhatnánk, melyek azok, ahova bármikor, azonnal, maximumra hangolva utazna az ANCHOR. Persze nem titok: a No. 1 Zamárdi, hiszen itt van saját vízparti strandszállásunk 2 korrekt, szép, kedvező árú apartmannal – várunk benneteket szeretettel!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − egy =