Ha az élet citromot dob, csinálj belőle limonádét!

Az ANCHOR nevében, illetve magánemberként is, amikor csak lehet, népszerűsítjük Szarvast, és odatesszük magunkat. Igyekszünk résztvevőként és támogatóként is jelen lenni minden olyan eseményen, mely szeretett városunkkal kapcsolatos; példának okáért évről-évre vízre szállunk a Sárkányhajós Bajnokságon, a Szarvasi Kenumaratonon.

Szarvasi szövetség – MASZ

Mondhatnánk, hogy szilva és pálinka, de ez csak két híresen jellemző momentum lenne a millióból, mely Szarvas városához köt bennünket. Ha pontosan szeretnénk megfogalmazni a város iránti elkötelezettségünket, szeretetünket, így foglalhatnánk össze: Minden Ami Szarvas. Ez nem véletlen, hiszen a Dernovics Péter által megálmodott projekt, a MASZ létező és aktív közössége megrögzött lokálpatriótaként azt vallja: „A tehetséges fiatalokért! A minőségi rendezvényekért! A sikeres vállalkozásokért! A fejlődő turizmusért! Szarvasért!”

Riportsorozat újratöltve

Tavaly remek riportsorozat készült, melyben olyan helyi lakosokkal készült tudósítás, akik érdekesek, egyéniségek, és esetleg példát mutathatnak hozzáállásuk okán. Idén aztán jött a COVID-19 őrület, így a személyes interjúktól el kellett tekinteni. Szerencsére mindig akad, aki a citromból limonádét tud készíteni. Esetünkben ez a mixer Szlovák Norbert DJ (norB) volt, aki a szarvasi lemezlovasokat bevonva elindított egy live sorozatot. Az első bejelentkezést – már csak példamutatásként is #maradjotthon – a saját otthonában ejtette meg. Pár adás után a szarvasi live-interjú kinőtte magát, így ezt követően Szarvas legjobb helyeiről jelentkeztünk be: Arborétum, Vízi színház, Hunyadi kastély, Napestig, Bolza kastély…

A projekt a helyi szakemberek önzetlen munkájának köszönhető. Kovács Bence a mobilsoundtól biztosított hangtechnikát, Valach Vendel mozgatta a kamerákat és asszisztált a technikai beállításoknál, Dernovics Péter a Minden Ami Szarvas atyja szervezte, rendezgette az eseményeket.

Szezonzáró buli – jövőre is Szarvas!

A nyár végét a Holt Körösön hajózva, szezonzáró bulival zárta a társaság, 4 helyi DJ-vel karöltve. Elcsorogtunk Szarvas látványosságai előtt (Vízi színház, Bolza kastély, Magyarország közepe), majd partra szállva a Napestig nevű szórakozóhelyen kötöttünk ki, ahol éjfélig folytatódott a nyárbúcsúztató.

Szerény személyünk, az ANCHOR duója sem maradhatott ki, és ha már az ANCHOR horgonykarkötő elkötelezettséget IS jelent, a résztvevőket megleptük egy-egy horgonykarkötővel. Igazán megérdemelték, hiszen szívügyük Szarvas. Persze szerepet kapott olyan ANCHOR termék, mint az oversize fazonú fesztivál kollekció, a trikó, póló, női body… 

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =