Ha medencés buli, akkor sárkányhajós bajnokság!

Akkor Szarvasi Medencés Sárkányhajó Verseny & Magyar Kupa + Körös Dragon Sárkányhajós és Szabadidős Sport Egyesület + Szent Klára Gyógyfürdő. A február 15-én megrendezett bajnokság már az ötödik volt!

Felkészültünk! De mire is? 

Ó, az idén sokkal jobban felkészültünk a versenyre, nem követtük el a 2019-es bakit.  A tavalyi sárkányhajós viadalon a hat fős csapatba csak egy sárkánylány került, holott a verseny szabályai szerint minimum két sárkánylánynak kellett volna velünk együtt húzni az evezőlapátot.

Sajna a versenyre készülés a korrekt versenyszabályok betartásával ki is merült, ami meg is látszott az eredményen: anégy amatőr kategóriás futam – melyben indultunk – egyikében sem sikerült remekelnünk. Férfiasan bevalljuk, mindent elveszítettük, pedig az idén is pezsgett a víz, pengtek az izmok, póló, csónakfenék nem maradt szárazon. 
De simán túltettük magunkat ezen, hiszen a részvétel a fontos, nem a győzelem. J Persze, ha nyerünk… A lényeg: ezen a sporteseményen részt venni nézőként és résztvevőként is jó buli! Amikor a szilárd partra léptünk, horgonyt vetettünk és szurkolással folytattuk a részvételt.

Az idei, tetőtől-talpig elázott legénység illetve leányság: Kanti Dorottya, Demeter Vivien, Kovács Imre, Hegedűs Tibor, Balog Béla, Litauszki Ádám.

Az ANCHOR marad a horgonykarkötők forgalmazásnál

A profi evezőforgatást eztán is meghagyjuk az arra termett víziembereknek. Mi maradunk a révbe érés, megállapodás szimbólumánál, a horgonynál, a horgonykarkötőnél.

A nyertesek

Úgy gondolom, egy röpke felsorolást megérdemelnek az amúgy profi ligában hajózó nyertesek. Profi női és vegyes: Dunai Sárkányok Vác, profi Open: Gragon Aqua.

Szerepvállalásunk nem csak az immáron második részvételben merült ki, hanem támogatásban is – igyekszünk minél nagyobb szerepet vállalni a helyi sporteseményeken, hiszen szívügyünk Szarvas!

Szálljatok be ti is!

Jártatok, illetve eveztetek már sárkányhajós bajnokságon? Ha nem, ki ne hagyjátok! A hangulat mindig elképesztően pazar, a futamok izgalmasak, vidámak. 
Amatőrként és profiként is lehet indulni, általános iskolás, középiskolás és felnőtt korcsoportban.

Most újra kint vagyunk a vízből, de már előre élvezzük (és élezzük lapátjainkat) a nyár végi Szarvasi Kenumaratonra, mely a Holt-Körös 21 kilométeren át káprázatos természeti környezetben kacskaringózik. Gyertek el, nevezzetek ti is! Ha szállás kell, szívesen lát benneteket az általunk üzemeltetett szarvasi apartman, rögtön a Holt-Körös partján!

Népszerű karkötők

-59%
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-53%
3 390 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 16 =