Horgonyozz le – otthon

Az ANCHOR is elkötelezett a #maradjotthon kampány mellett. Ezt nem csak elméleti, hanem gyakorlati módon is bizonyítjuk. Egyrészt mi is otthon maradunk, másrészt április 31-ig biztosítjuk, hogy a horgonykarkötők jutányos áron (a legtöbb karkötő 1590 Ft) és a lehető legbiztonságosabb módom jussanak el hozzátok, szeretteitekhez.

A napok – még ha relatíve is – lassabban telnek a kényszerszabadság alatt, érthető okokból aggódunk, de az élet megy tovább. Továbbra is szeretjük és féltjük egymást, és továbbra is hiányzunk egymásnak. Ez kiéleződik, hiszen a személyes találkozás kerülendő, sőt, ha valaki karanténban van, egyértelműen tilos is.

Eztán is lesznek kiemelten fontos napok, amikor ajándékkal is szeretnénk kifejezni, mennyire fontos a másik. Vannak, lesznek, névnapok, évfordulók, születésnapok és „csak úgy”. Annyi változik (és ez nem kevés…), hogy most jobb, ha nem kerül sor személyes ajándékátadásra – már ha felelősen gondolkodsz és megérted, mennyire fontos, hogy otthon maradj.

Az évek alatt az ANCHOR horgonykarkötői és ruházati márkatermékei egyre népszerűbbek lettek. A megrendelések számával kapcsolatban általában azt tapasztaljuk, hogy egyes névnapok, jeles napok (karácsony, Valentin nap…), akciók alkalmával mindig több horgonykarkötő rendelés történik a webshopban. 

Ha felelősséggel szeretnél ajándékozni, otthon maradsz, és netről rendelsz. Akár horgonykarkötőt, akár ruházati terméket választasz a webáruházból, a pénztár oldalon jelezni tudod, hova szállítsa azt a futár. Így egyetlen lépést sem kell tenned – távolról is kifejezheted, mennyire szereted és tiszteled az illetőt.

Ti is észrevettétek, hogy amióta a koronavírus felütötte a fejét, az emberek legtöbbjének értékrendje pillanatok alatt megváltozott? Hirtelen rácsodálkoztunk, hogy mennyire fontos ez az egész. Hogy mennyire fontos a közösség. Hogy mennyire fontos lehet egy szelet kenyér vagy teszem azt egy tekercs WC papír, hogy valami mosolyogtatót is írjak. 🙂

Az ANCHOR csapata nagyon-nagyon drukkol azért, hogy a lehető legkevesebb áldozat árán kerüljünk ki ebből a drámából…

Mit kell tenned, hogy az akciós horgonykarkötő eljusson a kiválasztotthoz?

  • Semmi mást, mint a pénztár oldalon jelezni, hova szállítsa a futár a gravírozott vagy extrákkal választott horgonykarkötőt. 
  • Ez esetben a számla csak online kerül továbbításra, és érthető okokból csak előre fizetéssel tudsz vásárolni.
  • Használd ki a lehetőséget, írj az ajándék mellé egyedi üzenetet is!
  • Ne felejtsd! 5000 Ft felett ingyen szállítunk!

Jó egészséget, kitartást mindenkinek, naaagy virtuális ölelés!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + tizennyolc =