Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk

Talán soha nem volt ennél időszerűbb és globálisabb Simone Weil francia filozófusnő örökérvényű mondata…

Vajon hány olyan eldugott szeglet van ezen a sártekén, ahol az utóbbi hetekben, napokban nem kényszerült a Homo sapiens valamiféle számvetésre? Biztosan nem sok… Talán néhány világtól elzárt őslakos törzs az esőerdők mélyén…

Vajon hányan vagyunk, akik átböngészték a koponyájukban lévő RAM* (*agy) adattárát, és próbáltak visszaemlékezni, mikor is ölelték magukhoz utoljára a szüleiket, nagyszüleiket, közelebbi-távolabbi rokonaikat, rég nem látott barátaikat… És hányan vagyunk, akik eltöprengtek azon, mi lesz, ha neajdisten…

Bevallom mi, az ANCHOR munkatársai is átestünk ezen az érzelmi tűzkeresztségen, és levontuk a konzekvenciákat… Legszívesebben beülnénk az autóba, és végiglátogatnánk az egész rokonságot. Azokat is, akikkel esetleg jóideje egy büdös szót sem váltottunk. Azonban ennek nem most van az ideje. Nagyon nem! 

Mi is, ahogyan a média – benne neves orvosok, tiszteletreméltó közszereplők, kedvelt vagy éppen megosztó influencerek, éssatöbbik – az ANCHOR is arra kér:

MARADJ OTTHON!

Ne most akard bepótolni az elmaradt öleléseket. Hagyd azt azokra az időkre, amikor levonult ez az apokaliptikus állapot – mert hidd el, ez is el fog múlni. Az biztos, hogy már semmi nem lesz olyan, mint annak előtte, de az is biztos, hogy már most felértékelődnek személyes emberi kapcsolataink. Bízunk benne, hogy tanulunk a jelenlegi helyzetből, sokkal értékesebbé válnak személyes emberi kapcsolataink. Ez már most látszik, hiszen számtalan módon nyilvánították ki segíteni akarásukat az emberek. Reméljük, amikor a helyzet normalizálódik, nem felejtjük el, milyen pocsék az, amikor nem tudunk elugrani a dédihez egy almás pitére, és nem tudunk a nagypapával lemenni a tóhoz pontyozni…

Rendelj és ajándékozz biztonságosan horgonykarkötőt

Azon kívül, hogy a horgonykarkötő webáruház virtuális pultja mögül mi is hangot adunk a #maradjotthon kampány iránti elköteleződésünknek, más módon is próbálunk az ügy mellé állni. A horgonykarkötő a stabil kapcsolatok, az állhatatosság, megbízhatóság szimbóluma. Nemrégiben elindítottunk egy akciót, mely a #maradjotthon mozgalomra alapszik.

Ingyen sajnos ez után sem tudjuk a megrendelt horgonykarkötőket biztosítani, de az akció keretébenjelentősen levittük a karékszerek árát. Így segítünk, hogy maximális biztonsággal, de mégis kézzel fogható módon fejezhesd ki a szeretetedet – még ha egyelőre csak a távolból is.

Az árengedményes időszak eredetileg rövidebb időintervallumot fogott volna be. Optimisták voltunk, azt gondoltuk, előbb lezajlik ez az egész vírusvész… Mivel azonban úgy tűnik, ez nem volt egészen reális elgondolás a részünkről, a kampányt kitoltuk április 31-ig. Egészen addig 1590 Ft-os áron rendelhetitek meg a legtöbb karkötőt.
Fontos infó, hogy 5000 Ft felett ingyen szállítunk!

Mit kell tenned, hogy az akciós horgonykarkötő eljusson a kiválasztotthoz?

  • Semmi mást, mint a pénztár oldalon jelezni, hova szállítsa a futár a gravírozott vagy extrákkal választott horgonykarkötőt. 
  • Ez esetben a számla csak online kerül továbbításra, és érthető okokból csak előre fizetéssel tudsz vásárolni.
  • Használd ki a lehetőséget, írj az ajándék mellé egyedi üzenetet is!
  • Ne felejtsd! 5000 Ft felett ingyen szállítunk!

Mióta elindult a horgonykarkötő webshop, rengeteg termékünk lelt gazdára. Ismertek és szerettek bennünket, kedvelitek és hordjátok horgonykarkötőinket és más ANCHOR termékeket. Ennek azért is örülünk, mert tudjuk, megkönnyítjük az ajándékozást, hiszen a személyre szabható (gravírozható) karkötő nem a megszokott tucatajándék, tényleg egyedi és nagyon szerethető meglepetés. 

Bízunk abban, hogy mindenki, aki megteheti, otthon marad a fenekén, és minél előbb elindulhatunk majd arra a bizonyos családlátogatásra…

Jó egészséget, kitartást mindenkinek, naaagy virtuális ölelés!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

INGYEN GRAVÍR
3.980 Ft
INGYEN GRAVÍR
3.980 Ft
INGYEN GRAVÍR
3.980 Ft
-39%
INGYEN GRAVÍR
3.100 Ft 1.890 Ft
INGYEN GRAVÍR
3.980 Ft

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 1 =