3 külföldi gigabuli, amitől garantáltan elképedsz – ott a helyed!

A buli akkor jó, ha teljes erőbedobással veted bele magad! Nincs kibúvó, nincs mentség: ha parádé van menj, tedd oda magad, különben megbánod, és később már hiába sírsz az elszalasztott lehetőség miatt!

Tudom, még tél van, de ideje körülnézni a fesztiválok, rendezvények piacán, mert gyakran egyes nyári programra már márciusra elővételben elfogynak a jegyek!

Mutatunk 3 külföldi gigafesztivált!

Burning Man – totális határtalanság!

Kezdjük a legextrémebbel és legtávolabbival – a nevadai „Égő Ember” világvégi fesztivállal! Ha tényleg Igazi Hatalmas Fenomenális Fesztiválra vágysz, tűzd ki magad elé: eljutni a Black Rock sivatagba! Augusztus 25-ig még van idő!

Ha imádod a színvonalas kulturális műsorokat, a zenét, híve vagy a legextrémebb önkifejezésnek, kellőképpen exhibicionista vagy, illetve csak szeretsz rácsodálkozni egy csomó fura alakra, kreációra, ha szeretnél a civilizációból kiszakadni és egy egymást maximálisan toleráló közösség állampolgára lenni pár napig, ott a helyed!

Nem a szomszédban van, de lehetetlen nincs, miért ne válna valóra bármi?! Ha pedig ott vagy, könnyű dolgod lesz, ugyanis tabu a pénz, cserekereskedelem zajlik! Nem fogsz unatkozni, számtalan csodabogár és elképesztő programsorozatok tarolnak!

A horgonykarkötő ne maradjon itthon, nem árt belevésetni a címed – biztos, ami biztos! És vigyázz, le ne horgonyozz, gyere csak haza, elég pocsék a klíma arrafelé: nappal hőség, éjjel hideg.

Szóval, ha mész, totál kipurcansz, a szó legjobb értelmében. IS.
És kérünk, számolj majd be az ANCHOR olvasóinak – köszi!

Emberbőr, azaz élő vászonra az igazi – öt óra alatt simán ott vagytok

Kövessétek az útvonaltervet, tényleg csak pár óra. Döbbenetesen látványos dolgok várnak! Ausztriában, a július 11-13-ig tartó Testfesztő Fesztiválon nem csak a vizuális, hanem az akusztikus felhozatal is igényes, többségében osztrák csapatokkal: Culcha Candela, Django3000, MIA, satöbbi. Talán még nevezhetsz is, ki tudja: lehet, te leszel a bodypainting királya, királynője! A sminkkészlet és a horgonykarkötő legyen veled!

Nézd meg van-e még jegy…

Ha sikerül még jegyet vásárolnotok, és megadja az ég, hogy eljussatok az egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválra, Belgiumig kell utaznotok. De ott aztán minden lesz, ami szem-szájnak ingere, már ha csipázod az elektromos bugit, a haverokat, a szórakozást, a jókedvet, az életet!

Tomorrowlandot ne keresd a térképen, fiktív város, valahol Antwerpen közelében, annak viszont mesebeli! Brutál díszletek, pezsgő környezet, kész adrenalinlelőhely és zenezenezene!

Szeretnéd elmesélni a te legnagyobb fesztiválélményedet? Ne fogd vissza magad, írd meg nekünk! Ha van fotód, amin a horgonykarkötőd is látszik, küldd azt is!

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-63%
ÚJ
4 290 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Instagram has returned invalid data.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 2 =