Tóth Helga az ANCHOR és a nyári fesztivál életérzés

Kit érdekelnek a legnagyobb külföldi világmárkák, ha itt van nekünk Tóth Helga fesztivál ruhakollekciója! Imádjuk Helgát! Igazi egyéniség, rendkívül tehetséges ruhatervező, öröm vele dolgozni. Úgy érez rá az ANCHOR lényegére, mintha belelátna a fejünkbe, szívünkbe. Ennek ellenére nincs önmagától elszállva, közvetlen, és keményen dolgozik. Az ANCHOR teljesebb 2018 május 31-től: ezen a napon debütált az ANCHOR by Helga Tóth fesztivál kollekció. 

Feeling of life summer festival

A „nyári fesztivál életérzés” ruhakollekció azoknak készült, akik tudják: van élet a munkán túl is! Adjuk meg a módját, találjunk tuti stílust, szórakozzunk – az élet lehet egy nyári fesztivál!

Az ANCHOR by Helga Tóth páros fesztivál kollekcióban nincsen semmi csicsa! Kényelmes, elegáns, fekete, fehér, némi ezüst printtel, pazar pink, bodyk (fürdőruhaként is ideálisak), pólók, trikók képezik a szett gerincét. A kollekció darabjaiba az egyedi grafika, a férfi páros kollekció pólóján például az ezüst műbőr zseb, a csajok szettjébe a vad és igazán vagány pink visz extravaganciát.

Legyetek páratlan páros! Viseljetek barátaiddal, szerelmeddel páros horgonykarkötőt, és az ANCHOR by Helga Tóth páros fesztivál ruhakollekcióját! Tökéletes lesz az összhang köztetek! Természetesen eltérhettek az ajánlott párosítástól, hiszen a vadrózsaszín body ezüst ANCHOR motívuma, szövege rímel a fekete vagy fehér férfi páros pólójához, és a trikóhoz is.

Csivettka

Az ANCHOR mint múzsa

Helga ruhakollekciói sokszínűek, egyediek, legyen az általa tervezett öltözék vagány, nőies, alkalmi-elegáns, vagy akár hétköznapi. Eredetileg csak a kifejezetten légies, elegáns ruhák szerelmeseinek igényeit elégítette ki álomszép kreációival. Szerencsénkre az ANCHOR kihívást jelentett Helga számára – hiába… a művészeket inspirálhatja az új próbatétel. J

Éppen ezért szívből örülünk, hogy az ANCHOR múzsaként hatott Helgát, és életre hívhattuk azt a fesztivál kollekciót, mely pazarul passzol stílusában a horgonykarkötőhöz. A pólón, bodyn, trikón, fullcap ANCHOR sapkán és hátizsákon a vasmacska motívumai jelennek meg. Ugye, rögtön átmegy az üzenet? Összetartozunk, révbe értünk, téged akarlak, olyan vagyok, mint te, te olyan vagy, mint én: ez a Tökéletes Kapcsolat.

Hiperérzékeny radar – stílusos, trendi szett

Bármilyen szintű kapcsolat, legyen az barátság, szerelem, szeretet, vagy csak érintőleges, de mély nyomot hagyó kontaktus, akár sorsdöntő is lehet! Ez megmutatkozik Helga által megalkotott szettekben is! Elképesztő empátiával közelít a témáihoz, melyeket aztán különféle ruhakollekcióiban megálmodik, és műbőrben, szövetben, csipkében, muszlinban világra hoz – legnagyobb örömünkre.

ANCHOR by Helga Tóth

  • minőségi anyaghasználat
  • egyedi megjelenés
  • stílus a fesztiválon – stílus nyáron.

Ha nem tetszik, küldd vissza 20 napon belül! Nem kérdezünk, csak visszautaljuk a páros fesztivál kollekció árát. Probléma esetén a teljes kiszámlázott összeget, azaz a szállítás árát is visszakapod!

Népszerű karkötők

-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenhét =