4 titok, amit nem mond el a párod

A nőket a közvélemény sokkal nyitottabbnak és bőbeszédűbbnek tartja, mint a férfiakat. A tények viszont pontosan ennek az ellenkezőjét mondják, hiszen átlagosan a férfiaknak kevesebb titkuk van, mint a nőknek. A nők rengeteg titkot őriznek, és ezek közül csak nagyon keveset árulnak el a párjuknak. Nézzük melyek azok, amiket biztosan nem mondanak el!

  1. Több romantikára vágynak

A nők imádják a romantikus férfiakat, minden bizonnyal azért van veled együtt, mert te is romantikus alkat vagy. Éppen ezért, lepd meg néha egy ajándékkal (erre tökéletes lehet egy Anchor karkötő is), vagy egy gyertyafényes vacsorával. A lényeg, hogy éreztesd a nővel, mindennél fontosabb neked!

  1. Megértik a barátokkal töltött estéket

A legtöbb nő tudomásul veszi, hogy a barátjának szüksége van néha-néha egy olyan estére, amikor összegyűlnek a barátok és beszélgetnek, vagy megnéznek egy focimecccset. Ez viszont egy olyan titok, amit nagyon kevés nő árul el a párjának.

  1. Félnek a lehetséges harmadik féltől

Ez a legnagyobb félelme minden nőnek. Találsz egy szebbet, jobbat talpraesettebbet. Valójában a félelmet az okozza, hogy egy másik nő olyan dolgokat tud, amikre adott esetben ő nem biztos, hogy képes. Egymondatban összefoglalva attól rettegnek a nők, hogy nem csak a gondolataidat, hanem előbb-utóbb a szívedet is képes lesz elrabolni valaki.

  1. A kevesebb néha több

És előfordul, hogy ez a bókokra is igaz. Minden nőnek jól esik, ha bókolnak nekik, de van egy határ, amit ha nem érzel, akkor a bók már teher a nőknek és nem is esik jól nekik.

Példának okáért, ha egy ruha nem áll jól a barátnődön, akkor ne mondd neki azt, hogy mennyire csinos, hanem mondd meg neki (persze finoman), hogy ennél van sokka jobb ruhája is. Ezzel nem csak elkerülöd azt a bizonyos határt, de legközelebb is sokkal jobban fog majd adni a véleményedre.

Népszerű karkötők

-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-61%
4 100 Ft 1 590 Ft
-59%
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 4 =