6 mondat, aminek minden nő örül

Egy hosszútávon is sikeres és jól működő párkapcsolat fenntartásához rengeteg energiára van szükség, bár tuti recept nem igazán létezik. Egy nőt boldogabbá tenni azonban nem is annyira nehéz, mint azt elsőre gondoljuk.

  1. Te vagy a legjobb!

Ahogyan az üzleti életben, úgy egy pákapcsolatban is szükség van a folyamatos motivációra és elismerésre, lényegtelen, hogy kedvesed ruháját, bőrét, vagy a haját dícséred meg. Alkalomadtán érdemes egy szál virággal is kedveskedni, majd halkan a fülébe súgni, Te vagy a legjobb!

  1. Melletted biztonságban érzem magam…

…végre megtaláltam azt az embert, aki mellett lehorgonyozhatok! És ezt érdemes tárgyi formában még jobban nyomatékosítani egy Anchor páros karkötővel! Egy ilyen karkötő a biztonságot, és az egymás iránti szeretetet is jelképezi, így ennél jobb Valentin napi ajándékot keresve sem találsz!

  1. Szeretlek

Közhely, de működik! Ha őszintén a szívünkből jön ez a szó, akkor a párunk azonnal érezni fogja ezt, és tudja majd, hogy mennyire fontos számodra. Érdemes viszont odafigyelni, milyen rendszerességgel használod, mert ha túl gyakran, akkor bizony könnyen veszíthet értékéből.

  1. Sajnálom

Egy olyan szó, amit nagyon nehéz kimondani. Egy olyan szó, amiben egyszerre megtalálható a bánat, együttérzés, és a másik iránti tisztelet is. Fel kell tudnunk ismerni, mikor tudjuk tiszta szívünkből kiejteni ez a szót a szánkon. A férfi és női önfejűség leküzdése, nem könnyű, de meg kell tanulni megbocsátani.

  1. Most is rád gondolok

Egyszerű és rövid mondat, amelyet a nap bármely pillanatában elküldhetünk szerelmünknek. Hidd el a hatás magáért fog beszélni, bár itt is figyelj oda, hogy ne használd ezt az „aduászt” túlságosan gyakran, mert könnyen megszokottá válhat.

Népszerű karkötők

+
Elfogyott
4 190 Ft
4 190 Ft
3 890 Ft
3 890 Ft
3 890 Ft
Best of
3 890 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − öt =