7 tuti bocsiajándék a barátnődnek, hogy biztosan megbocsásson

A legkiegyensúlyozottabb kapcsolatban is előfordulnak koccanások. Senkinek nem jó a hosszabb ideig elhúzódó „haragszomrád”. Mindig törekedjetek arra, hogy mielőbb tisztázzátok a félreértéseket. Ha úgy gondolod, rászolgál a szerelmed a kiengesztelésre, lépj a tettek mezejére, kérj őszintén bocsánatot, és adj neki kárpótlást. Ne húzd az időt, hiszen mennyivel jobb boldogan együtt, mint fájó szívvel, duzzogva külön!

Áll a bál? Nem áll veled szóba a szerelmed? Nem veszi fel a telefont? Nem reagál az üzeneteidre? Nem nyit ajtót, hiába dörömbölsz? Egész éjszaka forgolódsz, nem tudsz aludni, mert úgy hiányzik? Étvágytalan vagy és a legtutibb sajtburger is kifordul a szádból? Epekedsz és sóvárogsz, hiányzik az illata, az érintése, és majd belegebedsz a sóvárgásba? Na, ez a szerelem! J

Légy kreatív, mutasd meg, képes vagy bármire hogy megbocsásson! Figyelem! Alábbi ajándékötletek bimbózó kapcsolatok esetén is ajánlottak!

  1. Videóüzenet, vlog

Készíts egyedi videóüzenetet, amiben elmondod az érzéseidet. Akár random vlogot is összehozhatsz. Ha konyítasz valamit a videószerkesztéshez, készíts pár perces filmeket, ezekben ne szaporítsd a szót. Legyél rövid, tömör, aztán pakold egybe. Remek bocsánatkérő videómontázst készíthetsz így. 

  • Dalválogatás 

Biztosan vannak kedvenc közös dalaitok. Gyűjtsd össze, keresd meg a legideálisabb közvetítőcsatornát, és told át a cuccot! 

  • Rajz

Nem számít, ha leragadtál a pálcikaembernél! Minél viccesebb, annál jobb! Hidd el, a befektetett időt és energiát értékelni fogja megbántott szerelmesed. A virág le ne maradjon – rajzold az emberke kezébe! 

Nem, a stock fotó nem jó! Nyomtatva sem! JVagy, ha nem látsz más megoldást, legalább szerkessz rá valami egyedi, rátok jellemző szöveget.

  • Plüssmaci

Ugye, nem kell mondanom, hogy egy bájos pofácskájú Teddy macimicsoda elementáris hatással van a női nemre? Érthetetlen, de nem is kell, hogy értsük. J

  • Mókásajándékok

Egy jópofa hűtőmágnes, kulcstartó, bögre, lufi, cuki kísérőlevéllel verhetetlen páros.

  • Képeslap

A képeslap népszerű, és igazán romantikus dolog – millióféle és fajta lap közül választhatsz. Írd bele a beleírnivalót, és add postára – elsőbbséggel, különben napok múlva ér csak oda! –, mert sokkal izgalmasabb, mintha személyesen nyújtanád át. Így lesz igazi meglepetés! 

  • Horgonykarkötő

Ha igazán ki akarsz tenni magadért, legyen a bocsiajándék páros horgonykarkötő!Gravíroztass beleolyan szöveget, mely csak számotokra jelent valamit. Dátumot, a megismerkedésetek helyének koordinátáit, dalcímet, idézetet… Ezer százalék, hogy nem tud ellenállni!

Ha így sem bocsájt meg, nézz új szerelem után! 😉

Vásárolj most, az ANCHOR kiárusításonhorgonykarkötőt, akár 50 % kedvezménnyel! Legyél gyors, és már bújhattok is össze! 🙂

Népszerű karkötők

-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Instagram has returned invalid data.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 4 =