Ismét megeveztük a Szarvasi Kenumaratont!

Az ANCHOR természetéhez hűen nem tud meglenni horgony, hajó és víz nélkül. Naná, hogy kapva kaptunk az alkalmon, és idén is neveztünk a 22. alkalommal megrendezett Szarvasi Kenumaratonra– céges kategóriában. Ezúttal nem vetettünk horgonyt, szálltunk, mint a szél! Már csak azért sem, mert a kenuhoz nem dukál horgony ugyebár. 

Büszkén mondhatom, nem mi voltunk a sereghajtók! Bár a tavalyi kenumaratonoskunsztot (első helyezés) idén nem sikerült megeveznünk, a dobogó harmadik fokát azért megcsíptük. Sajna így a tavaly hozzánk került vándorkupát fájó szívvel, de át kellett adnunk az idei elsőnek – ez úton is gratulálva a teljesítményükhöz! 
Harmadik hely vagy sem, sebaj! Már most doppingol bennünket, hogy jövőre visszalapátolhatjuk magunkat csúcsra, és megint kapunk egy szép (megtartható) díjat is. 🙂

Az evezés rendkívül jó hangulatban telt, bár olykor elfogyott a szusz. Arra viszont mindig elég volt, hogy egy-egy szorosabb helyzetben szolid, de válogatott cifraságokkal illessük egymást. 🙂

Csapattagok: Zahorecz György, Hegedűs Tibor, Balog Béla, Litauszki Ádám.

Kint vagyunk a vízből, de készülünk vissza!

Összességében elmondhatjuk, hogy ezzel a helyezéssel ismét kint vagyunk a vízből! Hogy meddig? Biztosan nem sokáig, ugyanis amikor csak lehet, az ANCHOR horgonykarkötő cégként és magánemberként is szívesen száll vízre, csónakra, dereglyére, kenura, kajakra, bármire, ami a víz felett van, és elég ingatag ahhoz, hogy beinduljon az adrenalinpumpa.

Eveztünk már sárkányhajóban, lehorgonyoztunk az A38-as hajón, és a balatoni vitorlázásis nekünk való!

Evezz jövőre te is velünk! Ismerd meg a kenumaratont!

A Szarvasi Kenumaraton Szarvasi-Holt-Körösön, elképesztő „díszletek” között kacskaringózik – 21 kilométeren át! A kenulapátok a Holt-Körös vizébe merülnek, káprázatos természeti környezetben suhanhatsz – már ha beleadsz apait, anyait.  

Gyertek el, mert a kenuzás nem csak remek sport, szuper kikapcsolódási lehetőség, hanem elsőrangú csapatépítő, közösségkovácsoló buli is!

Megmérethetitek magatokat: 

  • 3 illetve 4 fős hajóegységekben profi, amatőr, családi, 
  • 4 fős céges illetve sárkányhajós csapatként,
  • SUP illetve egyéb kategóriában is.

A helyszín: KAJAK-KENU CLUB SZARVAS 
Táv: 21 kilométer, ebből 1,1 kilométer szárazföldi szakasz.

Tengerre, akarom mondani folyóra magyar, jövőre is kenu-erőpróba a Szarvasi-Holt-Körösön!

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%

Férfi karkötő

Fehér horgony karkötő

3 590 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Instagram has returned invalid data.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 4 =