[ANCHOR Story] – Bevezető rész – itt még az öbölben dekkolunk

Vállalkozásunk, az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alakult Szarvason, többek közt azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan feladatot végezzünk, ami igazán kedvünkre való. Emellett titkon reméltük, hogy inspirálni tudjuk a rátermett vacillálókat, hogy igenis van jövője a vidéki kisvállalkozásoknak is.

Sokan kérdezitek, bennünket mi motivált arra hogy felszedjük a horgonyt, és az ANCHOR fedélzetén kihajózzunk a Nagy Ismeretlenbe az online piactér végtelen vizein? Mi más adta volna meg a kezdő lendületet, mint a jó széljárás, azaz egy olyan termék, mint a horgonykarkötő? Hihetetlenül jó az üzenetértéke, remek ajándék, és elérhető áron kapható.

Aki azt hiszi hogy ölbe tett kézzel, punnyadva vártunk a kedvező hátszelet, tekintetünkkel olykor a horizontot fürkészve, az téved!
Az ANCHOR fedélzetén lázas munka folyt! Száz és ezer dolgot kellett elintézni, nyélbe ütni, kitalálni, hogy amikor a „szállítmány”, azaz az első horgonykarkötők csomagolásra készek, az ANCHOR végre vitorlát bonthasson, és kijusson a zátonyok közül a szabad vizekre.

Ott aztán egészen elképesztő és hihetetlen dolgok történtek meg velünk – többségéről az ANCHOR webáruház blog szekciójában be is számoltunk, számolunk.

Szívesen tekintünk vissza erre a 4 évre, és még szívesebben osztjuk meg a velünk történteket egyrészt okulásul, másrészt hogy lássátok, lehetetlen nincs!
Nincs semmi titok! Tenni kell a dolgod, és kész!

Elképesztően jó érzés, hogy az ANCHOR egy életérzés szimbólumává vált.
A horgonykarkötő egy közösség jelképe lett, ahol az összetartozás, a jókedv, a megingathatatlanság, a fejlődés kortól és nemtől függetlenül egyértelmű hitvallás és cél.

Ezek a tények vezettek odáig bennünket, hogy megvédendő, garantálandó egyediségünket, színvonalunkat, levédjük a nevet, ezzel vállalva termékeink iránt a teljes felelősséget.

4 év – 1+3 cikk

A 4 év alatt történtek „megérnek egy misét”. Mivel az „mise” hosszú lenne, lassabbra vesszük a sebességet, hogy stílusosak maradjunk: csökkentjük a csomók számát. Így átláthatóbb és reményeink szerint szórakoztatóbb lesz a beszámolósorozat.
Aki velünk szeli a hullámokat az ANCHOR fedélzetén a visszatekintés tengerén, azt örömmel látjuk – megtisztelve érezzük magunkat.

Azt nem állítjuk, hogy ennyi év távlatából hátrapillantva csak móka és kacagás kísérte az ANCHOR brand kiépítését. Mára szerencsére kinőttük a gyermekbetegségeket, köszönhetően nektek, a horgonykarkötőt vásárlóknak, gyarapodó tapasztalatainknak és a befektetett energiáknak.
4 év… Hogy elrepült! Hány és hány érdekes, felemelő, tanulságos vagy kalandos sztori esett meg velünk ezalatt!

Dolgoztunk együtt számtalan remek emberrel, filmet forgattunk, kapcsolatokat építettünk, ajándékoztunk, adakoztunk, kilopták alólunk a Facebook oldalunkat (de visszaszereztük), bővítettük a termékpalettát, több projektet indítottunk útjára…
De minderről a következő részben!

Vitorlát bonts, irány a végtelen horizont!

Népszerű karkötők

-59%
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Instagram has returned invalid data.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + nyolc =