A KSH lapján olvastuk – van közünk

Egyáltalán nincs szándékukban, hogy holmi gazdasági tanulmánnyal untassunk Benneteket. Ám úgy érezzük, nem árt néminemű infó, hogy megtudjátok, mitől IS függ(het) az ANCHOR termékek ára, időnkénti ingadozása, annak ellenére, hogy a webáruházunk nem tőzsde. 

Viszont a piac számunkra is piac, megélhetési forrás, akkor is, ha szeretünk Benneteket, és igyekszünk az ANCHOR termékeket a legkedvezőbb áron kínálni. Ezért keressük folyamatosan az újabb és újabb forrásokat, melyek kedvező áron minőséget állítanak elő. És ezért vannak a csomagakciók, a gyakori, folyamatos kedvezmények.

Ugye, mindig találsz a webshop virtuális polcain olyan terméket (legyen az horgony vagy horog karkötő, ANCHOR ruházat, bögre, táska), mely éppen akciós? Ha másutt nem, akkor a kifutó termékek között biztosan akad egy-egy kedvező áru karkötő vagy egyéb portéka.

Húsvét, karácsony, Black Friday, Black Week… 

Mindig akad valami a tarsolyunkban, amihez kevesebbért jutsz hozzá. Így most akkor is olcsóbban tudod megvásárolni a karácsonyi ajándékot, ha az árak a KSH adatai alapján összességében emelkednek.

  • Nézz csak körül! Az akciós női és férfi horgony karkötők most 17-39%-os extra kedvezménnyel rendelhetőek!
  • És itt választhatsz magatoknak különleges karácsonyi ajándékcsomagjaink közül.
  • Ha feliratkozol a hírlevélre, jár neked egyszeri 20%-os kedvezmény (ez nem vonható össze egyéb kedvezményekkel!) ez így van, ugye?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) októberi jelentése szerint 

2020. októberben a fogyasztói árak éves növekedési üteme 3,0%-ra lassult … Egy hónap alatt, szeptemberhez képest a fogyasztói árak átlagosan 0,2%-kal emelkedtek.”

Szerintünk ezt nem kell ragozni. A lényeg, hogy akár emelkednek, akár csökkennek az árak, kevés az a szegmens, mely ne érintene mindannyiunkat pozitívan, avagy negatívan.  Az árképzés rendkívül összetett folyamat, sok-sok tényezőt kell figyelembe vennünk, kezdve a beszállítóink kifizetésétől egészen a csomagod elküldéséig. De hangsúlyozzuk: a profit egy dolog. Mindenki a nyereségért dolgozik, de a mi hitvallásunk szerint első, hogy Ti, a Vásárlók elégedettek legyetek. Ez nem csak az üzleti modell egy pontja. Ez az ANCHOR márka kötelező eleme.

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

-50%
1.990 Ft
-50%
-50%
-50%
-50%

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =