Ne habozz, villámgyorsan elrepül az a pár hét – rögtön csenget az angyal!

Pár hét, és megint itt az év legszebb eseménye, a szeretet ünnepe, a karácsony. Az ajándékvásárlás nehéz, de amúgy igazán örömteli terhére most rápakolt valami borzasztóan nehezet a COVID-19 járvány és következményei. De juszt is hozzuk ki a legtöbbet a szeretet ünnepéből! Alkalmazkodjunk, és legyen a lehető legörömtelibb és boldog 2020 maszkos karácsonya is! Ne feledjük: maszkot fel!

Karácsonyi ajándék online – ANCHOR

Igen, tudjuk, ezen a karácsonyon sokkal nagyobb teret kap majd a virtuális találkozás, szemben a valóságossal. Igyekeztünk hozzájárulni ahhoz, hogy az idei ANCHOR karácsonyi ajándékcsomagok az idén is kortól, nemtől függetlenül színvonalas és sokatmondó vallomásokat közvetítsenek szeretetről, megállapodásról, tiszteletről és háláról annak, aki ajándékba kapja – mindezt kedvezményesen.

Válaszd a számodra legideálisabbat 3 csomagajánlatunk közül, vagy rendelj több, többféle csomagot. Így akár saját egyedi igényeidnek megfelelő karácsonyi ajándékösszeállítással kedveskedhetsz, hiszen az átvett szetteket megbonthatod, átcsoportosíthatod vagy akár bővítheted.

ANCHOR© COUPLE

Két darabos horgony karkötő szett egyedi gravírozással az összetartozó pároknak. Az elegáns papírtasak és díszdoboz méltóságát a vidám-piros papírszívek bájosan oldják, ettől a szett még különlegesebbé válik. Mi lehetne stílusosabb vallomás, mint a komoly ígéret és az önzetlen szeretet jelképei?

Akkor is remek ajándék, ha nem tudod személyesen átadni.

Tovább a csomaghoz

ANCHOR© WOOD

Borozzatok, teázzatok, kávézzatok stílusosan, de a forró puncsnak is remek a páros csupor! Két bögre, egy karácsony, egyedi szöveg. Rendeld és küldd szeretteidnek – ha személyesen nem is koccinthattok, de lélekben talán enyhít kicsit a távolságon, amikor egymás egészségére hörpintetek a fahéjas-narancsos, vagy kávéaromát árasztó italból.

Az egyedi szöveggel gravíroztatható csészék, a fa díszdoboz, benne a horgony karkötőpárral, a szintén egyedi szöveggel rendelhető fa kísérőlap, és a fehér ajándéktáska egy tökéletes, jó hangulatú karácsony remek kísérője lehet.

Tovább a csomaghoz

ANCHOR© TEDDY

A kiválasztott páros karkötőket – díszdobozban, mutatós papírszívekkel – az ANCHOR webáruház dokkja, és a rendeltetési hely között az általad választott 100, 160 vagy 200 cm-es óriás plüss medve fogja felügyelni! Hímeztess őmackósága pólójára egyedi szöveget!

Nem lesz abban semmi csoda, ha karácsonyeste a maci is kap jó pár szívből jövő ölelést, főleg ha csak online tudtok találkozni. Sebaj! Majd bepótoljátok személyesen is, ha eljön az ideje! Mert eljön!

Tovább a csomaghoz

Saját összeállítást szeretnél?

Semmi akadálya! Válogass kedvedre az ANCHOR

horgony karkötők,
ruházati termékek,
kiegészítők

között!

Boldog karácsonyt!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

-30%
-30%
-30%
-30%
3.980 Ft 2.786 Ft
-30%
-30%
3.980 Ft 2.290 Ft

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 9 =