Szerelem = ANCHOR ? Igen! Valentin napi ajándék tippek!

Horgony karkötő webshopunk 2015-ben indult. Az évek során egy komplex kultusz alakult ki márkánk körül és a szerelmesek első számú márkája lettünk, hisz horgony karkötőink a megállapodást, a révbe érést tükrözik.

A fenti állítást Valentin nap közeledtével egyre jobban érezzük, hisz irodánkban megszaporodnak a romantikus üzenetek, rózsaszirmok, papír szívek. Ilyenkor találkozunk pár igazán különleges történettel és üzenettel amit karkötőinkbe rejtve adtok át szerelmeteknek.

És, hogy milyen ötleteink vannak Valentin napra ? Mivel lehet igazán maradandó az ajándékozás pillanata ? – Az alábbi 4 tippel fogunk segíteni neked:

1, Páros horgony karkötő – egyedi gravírozással

Gravírozz egyedileg bármilyen szöveget a karkötőkbe!

Horgony karkötőink az évek során nem vesztettek kedveltségükből. Rengeteg hazai híresség és közszereplő ajándékozta párjának termékünket ( pl.: Kulcsár Edina ).  Azonfelül, hogy a megállapodást, révbe érést jelképezi igazán különlegessé teheted az egyedi gravírozásnak köszönhetően. Írd bele találkozásotok dátumát, neveteket vagy bármilyen számotokra fontos szöveget.


2, Gondolat karkötő – különleges üzenettel

Írj egyedi üzenetet, idézetet, gondolatot a karkötőhöz

Gondolat karkötőinket 2018 decemberében vezettük be. A vékony karkötő kényelmes viseletet biztosít és a rajta szereplő jelképeknek különleges jelentésük van. De, ez nem minden! A hozzájuk tartozó kártyákra egyedi üzenetet egy kedves idézetet, gondolatot írhattok ami igazán elvarázsolhatja párodat és amit esetleg nem mersz elmondani azt most egy idézetbe foglalhatod.


3, Páros ruha – fesztiválra hangolva

Legyetek Ti a legdivatosabb fesztiválozók

Szeretnétek megmutatni a nagyvilág számára, hogy Ti egy pár vagytok ? Szeretitek a bulikat, fesztiválokat ? Akkor ez a csomag nektek való! Tavaly jelent meg az ANCHOR 100% magyar ruha kollekciója amit Tóth Helga divattervező álmodott meg. A ruhával kifejezhetitek egyéniségeteket és garantáltan kitűnhettek a tömegből. Figyelem, csak limitált számban kaphatóak!


4, Különleges Valentin napi csomag – exclusive mackókkal és egyedi hímzéssel

Különleges mackók akár egyedi szöveggel is

Vásárlóink részére próbálunk mindig kedvezni és a legjobb csomagokat össze állítani, amit most úgy érzünk sikerült. Mi lehetne jobb mint egy pihe-puha plüss medve ami akkor is emlékezteti szerelmedet rád amikor távol vagy rosszban vagytok. A 100 cm-es medve pólóján ráadásul egyedi üzenetet is hagyhatsz. Ettől a csomagnak nincs vége, hisz ebben is szerepel a páros karkötő ami akár egy életen át is összeköt titeket. Ehhez a csomaghoz különleges rózsa formájú szappanokat is adunk + az egészet megszórjuk rózsa szirmokkal és papír szívekkel.


Legyen meghitt az ajándékozás pillanata! A tökéletes ajándékokat nálunk beszerezheted!
Garantáljuk, hogy neked már csak a behűtött pezsgőről és a csodás hangulatról kell gondoskodnod.

Ne félj elégedettségi garanciát is vállalunk! Ha nem tetszik az ajándék akkor 15 napig visszaküldheted nekünk és visszafizetjük a teljes vételárat.

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =