Diadal Dél-Afrikában – IV. Horgász Világjátékok – horgonykarkötő

Aki azt gondolná, hogy ANCHOR horgony illetve horog karkötő medálra akadtak a győztes halak, ki kell, hogy ábrándítsam. A horgonykarkötő nem alkalmas pecázásra!

Hogy mi köze van mégis az ANCHOR-nak a horgászokhoz?

Az az öröm és megtiszteltetés ért bennünket, hogy bár személyesen nem, de közvetve, horgonykarkötőink által részesei lehettünk a közelmúltban a Dél-Afrikában több helyszínen zajló IV. Horgász Világjátékoknak. Itt sportolóink a legrangosabb helyen, az éremtábla élén végeztek!

Deli Ibolya csapata és az ANCHOR

Két éve, hogy Ibolya egy webfejlesztés kapcsán a vizeinkre tévedt. Az elkészült horgászbolt weblap után Ibolya volt olyan kedves, és lehorgonyzott mellettünk.
Ő nem az az ember, aki bort iszik, de vizet prédikál, hiszen nem csak árusítja a horgászathoz szükséges kellékeket, hanem magas szinten műveli ezt a sportot.

Az idei világbajnokságra készülve Ibolya csapata nem bízott semmit a véletlenre. A rákészülés mellett arra is figyeltek, hogy legyen valami plusz, ami emocionálisan inspirálja őket a verseny alatt. Ez a plusz lett – óriási örömünkre – a részükre elkészített egyedi ANCHOR horgonykarkötő. Gratulálunk, remek ötlet volt, hiszen mi lehetne stílusosabb ékszer a magyar világbajnok horgászválogatott számára egy piros-fehér-zöld horgonykarkötőnél?

A zsákmány

A dél-afrikai horgászviadalon négy szakágban is rajthoz, illetve parthoz állt a magyar csapat. A csónakos pergető, a pontyozó, a női finomszerelékes és a férfi feeder válogatott sem tétlenkedett: két világbajnoki győzelem és egy világbajnoki ezüstérmet szákolhattak, ezzel az éremtábla élére kerülve.

Ibolya és csapata a XXVI. Női Horgász Világbajnokság aranyát fogta ki Vereeining melletti Vaal folyóból a kétfordulós verseny során. Egyéni rangsorban Ibolya a 7. helyen végzett – szép teljesítmény!

Büszkék vagyunk a bajnokokra, sok szeretettel gratulálunk!

(És titkon bízunk abban, hogy a karkötőknek, ha nem is varázs, de az érzelmi ereje szerepet játszott ebben a szép győzelemben. 😉 )

Népszerű karkötők

-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-56%

Férfi karkötő

Fehér horgony karkötő

3 590 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-53%
3 390 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + tizenhét =