Lehorgonyzott a Peak!

Nem titok, hogy szeretünk olyan az emberekkel együttműködni, akik hisznek önmagukban, és a kitűzött cél érdekében hajlandóak dolgozni és áldozatot hozni. Az már csak hab a tortán, ha ezek az emberek nem csak a célra fókuszálnak, hanem az eszközre és az útra is, amivel ezt elérik. Hogy a szív és lélek meg a gőzerő mellett olyan szolgáltatást, terméket kínálnak, mely így vagy úgy, de hasznos. 

Erre alapoztuk a körülbelül két éve kezdődött együttműködésünket Mező Mónika reformer cégvezetővel. Nem tévedtünk, az alap erősnek bizonyult, együttműködésünk azóta is töretlen.

A Peak Magyarország és Mező Mónika

A Peak Hungary – Mónika étrendkiegészítőt forgalmazó webáruháza – 2004-ben indult, és szépen gyarapodott ez idő alatt. Köszönhető ez a szorgalmának, elkötelezettségének, és a Peak termékcsalád növekvő népszerűségének.
Jelenleg 35 fő dolgozik a keze alá, és a kezdeti döccenőket rég feledve gördülékenyen tesznek eleget a megrendeléseknek.

Dolgozzunk együtt a vásárlókért!

Az ANCHOR csapata Mónika kreatív gondolkodásmódjának köszönhetően találkozott először. A közös projekt egyik eleme egy laza kuponcserés akció. Ha az ANCHOR webáruházból horgonykarkötőt rendelsz, a csomagban találsz egy különleges Peak kedvezményt! Ha ránk hallgatsz, semmiképpen nem kukázod a kupont, függetlenül attól, hogy esetleg te még nem használsz étrendkiegészítőket. Biztosak vagyunk abban, lesz, aki örül majd neki – ajándékozd el! Mielőtt azonban ezt meglépnéd, mindenképpen látogass el a weboldalra! Teljesítményfokozók, izomépítők, diétás termékek, különféle, téged támogató táplálékkiegészítők garmadája vár.

Mónika az idén új ötlettel állt elő, új feladattal bízott meg bennünket. Valentin napi kampánya során a vásárlóit ANCHOR horgonykarkötővel lepte meg!

Új kihívások, új örömek

Ez azért is örömteli, mert egyre több céges megkeresést, megrendelést kapunk! Számunkra ennek a ténynek üzenetértéke van, bizonyítja, hogy a horgonykarkötő érzelmi töltete nem csak a privát, hanem az üzleti szférában is megállja a helyét, és eszményi céges ajándék!

Gravírozott, díszdobozban szállított horgonykarkötőink legnagyobb örömünkre már többféle öbölben – politikai találkozókon, és külföldön zajló rendezvényeken is –vetették már meg kampóikat.

Mónika, köszönjük a bizalmat!
Sok sikert Peak!

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-53%
3 390 Ft 1 590 Ft
-59%
Best of
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-56%

Férfi karkötő

Fehér horgony karkötő

3 590 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + tizenhét =