Neked nem lehet ellenállni! ANCHOR karkötő cuki fa díszdobozban!

Ha délig megrendeled másnap már kézbe is veheted!
Add át kedvesednek elegáns, szív alakú fa díszdobozban a karkötőt!

A horgony karkötő szív alakú fa ládikája helyben készül, így pillanatok alatt eleget tehetünk a kívánságodnak – add le a megrendelést a gravíroztatni kívánt szöveggel együtt délig, már szalad is a lézersugár a doboztetőn! Így az utolsó pillanatban sem késel le az ajándékozásról.

Nem csak a horgony, horog, hanem a SOFT és a gondolat karkötő megrendelésénél is így működik!

Agyaltunk rendesen

Nem keveset gondolkodtunk, mivel tehetnénk még különlegesebbé az ANCHOR karkötőt, ezért összeültünk egy brainstormingra. Sziporkáztak az ötletek, fogyott a hely a papíron, de valahogy csak nem lett meg az igazi!

Miután végigvettük az igazán érdekes listát és a röhejes rajzocskákat, eljutottunk egy hajó-szerű ábráig (mert ugye révbe érés, horgony…). Akkor szinte egyszerre mondtuk ki: fa. Merthogy a hajó fából van. És hogy mit lehet kezdeni a fával és a karkötőkkel? Hát fából készült díszdobozt, mi mást?! Így született meg az ANCHOR horgony karkötő (horog, SOFT és gondolat karkötő) fa díszdoboza.

A szív alakú doboz a karkötő ideális tárolóeszköze, és a lakás dísze is lesz! Ráadásként a fedélbe különféle általatok választott üzenetet, dátumot, bármilyen infót gravíroztathattok. A fa nemes anyag, rajta elegáns, szép kivetelezésű a lézergravírozással készült tipográfia. Nagyon örülönk, szerintünk méltó, csinos csomagolása az ékszernek.

A fa szelence – dobozparaméterek

  • Anyaga fa.
  • Mérete: 9 x 8 cm. 
  • Lehetőséged van a fedélbe bármilyen nevet, szöveget, dátumot választani. Nem csak személyes, hanem céges ajándéknak, reprezentációs célra is szuper!

Rendelj páros, textil, bőr, flat horgony, horog, gondolat karkötőt, természetesen fa tokocskával. Tedd emlékezetessé, kézzel foghatóvá az eseményt, melyre szánod.
A szív szimbólum a szeretet és a megbecsülés szimbóluma. Hozzá a horgony karkötő tökéletes párosítás.

Rendeld meg délig, másnap már érkezik! És ennek a fele sem tréFA! 🙂

Népszerű karkötők

-53%
3 390 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − hat =