ANCHOR (képzeletbeli) szülinapi parti – szeretettel meghívunk

Eljátszottunk a gondolattal, micsoda világraszóló partit rendezhetnénk abból az alkalomból, hogy az ANCHOR Webshop 5 éves lett! Mert igen, idén betöltöttük az ötöt! Ez egy webáruház tekintetében már nagykorúnak számít. Úgy érezzük, kinőttük a gyermekbetegségeket, igyekszünk továbbra is folyamatosan fejlődni, új termékekkel, akciókkal kedveskedni, hogy elégedettek legyetek! Legutóbb például megújítottuk a weboldalt, reméljük szeretni fogjátok az új felületet is!

Téged is meghívnánk az évfordulós összejövetelre!

Mindenki ott lenne, aki valaha a webáruház kosarába pakolt az ANCHOR márkájú, sokféle típusú, egyedi szövegezésű horgonykarkötő, hátizsák, bögre közül egy-egy darabot, párt. Nem írnánk elő dress code-ot, de stílusos volna, ha termékeink fesztivál kollekciójának egy-egy darabját viselnétek. (Szájmaszk sem kellene…)

Patakokban folyna a pezsgő, roskadozna a terülj-terülj asztalka. Mindezt köszönetül azért, mert annyi, de annyi ünnepen jutottunk el hozzátok online rendelt termékeink által. Meghívnánk azokat a közkedvelt, népszerű embereket is, akik részesei voltak az ANCHOR eddigi életútjának.

Külön emelnénk poharunkat arra, hogy:

 • az ANCHOR márkanevet (a Védjegyokirat szerint a 226197-es számon lajstromozva) sikeresen levédettük.
 • Magyarországon elsőként az ANCHOR Webshopban jelentek meg az egyedi gravírozással rendelhető horgony karkötők.
 • az egyedileg tervezett, a laza fesztiválok letisztult-elegáns ruhakollekciója és a Fullcap sapkák is erősítik az ANCHOR termékpalettáját.
 • a webáruház termékei elérhetőek Romániában és Angliában is.
 • kínálatunk hamarosan olyan kiegészítőkkel is bővül mint a horgony, horgonyos fa képek, lemez órák, és gőzerővel dolgozunk újabb és újabb termékeken.
 • megújult weboldalunk.

Olyan neves zenészeket hívnánk…

…mint a Children of Distance, Burai Krisztián, Barbee, akiknek szintén van közük az ANCHOR-hoz. (Itt kérünk elnézést azoktól, akik kimaradnak a felsorolásból…) 

Nem úsznátok meg némi tényszerű beszámolót, hiszen az 5 év alatt rengeteg minden történt velünk. Persze ne holmi száraz beszámolóra gondoljatok, a magunk közvetlen módján lapoznánk át az ANCHOR-történelmet, melyben lássuk be, nem kevés izgalmas és szórakoztató, olykor felemelő élménnyel lettünk gazdagabbak.

 • Itt vannak például a szarvasi medencés sárkányhajó bajnokságok. 
 • Ha már víz, a Kőrösi Kenumaratonok sem maradhatnak ki. 
 • Több eseményen nem csak résztvevőként, támogatóként is jelen voltunk. 
 • Gyakran szerveztünk akciókat, hogy többen hozzájussatok a termékeinkhez.
 • Blogoltunk, és blogolunk. Továbbra is igyekszünk olyan hasznos infókat megosztani veletek, melyek párkapcsolat terén, és a jeles napokon is megkönnyíthetik számotokra a születésnapi, névnapi, nőnapi, évfordulós, karácsonyi, esküvői szerelmes ajándék kiválasztásának gyakran ötletszegény, ezzel stresszes perceit.

Persze ez a szülinapi fesztivál-elképzelés elméleti síkon marad. Ha gyakorlatilag kivitelezhető lenne, itt van ugye napjaink rákfenéje, a COVID-19… Szorri, de emellett mi sem mehetünk el szó nélkül – üröm az örömbe. Ez úton kívánunk mindenkinek jó egészséget! És ne feledjétek, ha esetleg megint #maradjotthon lesz, és lehetetlenné válik a találkozás a szeretteinkkel, itt van az ANCHOR Webáruház: rendelj, és személyes találkozó nélkül is kifejezheted a szereteted.  

Mit kaptunk szülinapi ajándékba?

Örömet, sikerélményt, inspirációt – mindezt tőletek, vásárlóktól. Nagyon szépen köszönjük. Viszonzásul mi is készültünk valamivel, ha már a buli OFF…

Az 5. szülinap alkalmából most 50% kedvezménnyel vásárolhatsz az ANCHOR webáruházból horgonykarkötőt! Kifutó szériás karkötőinket extra, akár 60-70% kedvezménnyel is megszerezheted. Gravíroztass a karkötőbe bármilyen dátumot, nevet vagy szöveget a megadott karakterszámig!

Boldog születésnapot nektek és nekünk, azaz az ANCHOR-nak is!

Baráti üdvözlettel:
Litauszki Ádám és Balog Béla

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft
-50%
4.190 Ft 2.095 Ft

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =