Éljen a Black Fridaaaaaay! Az ANCHOR és a Fekete Péntek

„Szita-szita péntek…”*? Dehogy! Fekete Péntek!

Pénteken bizony nem szitálunk, hanem vásárolunk! Főleg, ha az a péntek az amerikai (mindig november negyedik csütörtökjén ünnepelt) Hálaadást követő péntek, melyen képletesen eldördül a startpisztoly a karácsonyi leárazások és a vásárlási láz tekintetében.

De honnan való az elnevezés?

Többféle logikus és misztikus magyarázatot számba véve a legésszerűbb magyarázat, hogy a könyvelők a veszteséges időszakban piros, míg a nyereségesben fekete tintával jegyzik a tételeket. Mivel a hálaadást követően beizzó karácsony előtti vásárlási mizéria általában meghozta a várt nyereséget, és ennek első napja ez a péntek volt, így nem volt kétséges. De felejtsd el ezt, ugyanis ez csak városi legenda…

True story

Az 1960-as években mindig ezen a pénteken, Philadelphiában került sor az Army-Navi focimeccsre. Ezen a napon a város zsúfolásig telt emberekkel, rengeteg sportrajongó, turista és vásárló áradt a városba, és megbokrosodva elképesztő pusztítást végzett, beleértve a hihetetlen anyagi károkat okozó bolti lopásokat! Találóbb nevet nem is adhattak volna…

A Black Friday azóta elindult világhódító útjára, hiszen van ennek a napnak remek hozadéka is!

Légy észnél, tervezz okosan, költs megfontoltan!

Te hogyan vásárolsz a Fekete Pénteken? Előre eltervezed, vagy random, ahogy esik, úgy puffanik – és megálljt csak a kiürült pénztárcád, kiapadt bankkártyád parancsol?

A legjobb, ha először tájékozódsz, összeírsz, felállítasz egy fontossági sorrendet, egy stratégiai tervet, és ehhez kőkeményen ragaszkodsz! Így nem fordul elő, hogy túlköltekezel, és olyan költségekbe vered magad, amiről nem is álmodtál.
Ne kapkodd el! Nézz körül, hol olcsóbb!

Kinek jó a Fekete Péntek

A Black Friday jó a boltoknak, hiszen igaz, csökkentett áron, de megszabadulhatnak a raktárok polcain porosodó termékektől. A vásárló is boldog, hiszen elérhetővé vált számára a kiszemelt árucikk.

Az ANCHOR sem maradhat ki!

Bár nálunk nem állnak halmokban a nyakunkon maradt horgonykarkötők, hiszen ez az a termék, melyet fiatal és idősebb, férfi és nő szívesen vásárol, mert minden ünnepi alkalomra remek ajándék! A horgonykarkötő s szeretet, a megállapodás trendi szimbólumaként az egymást szeretők, tisztelők, kedvelők népszerű ajándéka.

Éppen ezért, mint eddig is minden Black Friday alkalmával, a november 23-i péntek sem marad ki a horgonykarkötő webshop akciós napjaiból, amikor is elérhetőbb áron kínáljuk a horgonykarkötőket. Ha megfontolt vagy, most lépsz, még a karácsonyi nagy karkötővásár-roham előtt!

Legyen vidám a Fekete a Pénteked!

Népszerű karkötők

-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-49%
3 100 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-59%
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =