Védjegy alatt az ANCHOR!

A magántulajdon elméletileg szent és sérthetetlen, de ez sokak számára érthetetlen… Miután sikerült egy libabőrös tortúratörténeten átesnünk (egy időre kihúzták alólunk az ANCHOR facebook oldalát), úgy döntöttünk, elejét vesszük egyéb jellegű trollkodásnak, és megvédjük szellemi termékünk, az ANCHOR márkanevét.

Nem ez volt a legfőbb indítékunk, amiért a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához fordultunk, hogy az ANCHOR mint márkanév kizárólagos tulajdonunkba, azaz oltalom alá kerüljön. Az ANCHOR magyarországi megjelenése óta számtalan követőre tett szert: rendkívül megtisztelő számunkra, hogy nem dolgozunk hiába.

Mutasd a neved, megmondom ki vagy!

A horgonykarkötő titulusból született ANCHOR már nem csak egy név, hanem márkanév, pontos márkaüzenettel. Az ANCHOR horgonykarkötő egy életérzés szimbóluma lett. A horgonykarkötő egy olyan márkahű közösség jelképe, ahol az összetartozás, a jókedv, a megingathatatlanság, a fejlődés evidens – kortól és nemtől függetlenül. Ezek a tények arra ösztönöztek bennünket, hogy megvédendő, garantálandó egyediségünket, színvonalunkat, levédjük a nevet, ezzel egyúttal vállalva termékeink iránt a felelősséget.

Vállalkozásunk, az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alakult Szarvason, azzal a nem titkolt céllal is, hogy inspirálja azokat a rátermett ámde vidéki vacillálókat, akik egy gondolatnyira vannak a saját vállalkozásuk életre keltesétől.

Örömmel jelenthetjük, az ANCHOR immáron védett márkanév!

Mit jelent ez röviden, tömören? Azt, hogy az ANCHOR márkanév hivatalosan, nemzetközi és hazai vizeken is hozzánk tartozik, hiszen a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala védjegy lajstrom alá helyezte, elismerve elsőbbségünket. Ezzel garantáljuk, hogy a tőlünk (!) vásárolt horgonykarkötők valóban eredetiek, tőlünk valók.

Ez alatt a pár év alatt azon dolgoztunk – és dolgozunk –, hogy az ANCHOR márka termékpalettája folyamatosan bővüljön (például cuki mackókkal, ruhakollekcióval, weboldalkészítéssel , horgony szállással, strand szállással), megtartva azt a színvonalat, melyet a horgonykarkötősök közössége megszokott, és jogosan elvár.

Mindemellett szívügyünk Szarvas! Igyekszünk a szarvasi rendezvényeket támogatni, és személyesen is kivenni részünket. legyen az sárkányhajó bajnokság, vagy vérre menő kolbászfesztivál.

Az ANCHOR különleges módon kötődik a horgonykarkötőhöz, hiszen az első „gyermekünk” a horgonykarkötő webshop volt. A vasmacska egyszersmind jelképe mindannak, amit képviselünk: hajózz, ha beértél, horgonyozz, aztán csak tedd a dolgod!

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-53%
3 390 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Instagram has returned invalid data.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 17 =