Feltételek, melyeket teljesítenie kell minden Valentin-napi ajándéknak!

Ajándék lónak ne nézd a fogát – tartja a mondás, de ha mellényúlunk, akkor az a „ló” többet árt, mint használ. Egy rosszul megválasztott ajándékkal nem csak vérig sérthetjük szerelmetes másik felünket, hanem olyan darázsfészekbe nyúlhatunk, melyből nem fogunk egykönnyen szabadulni. Ha ráadásul mindez Valentin-napon, a szerelmesek napján történik…

Lássuk, mit tehetünk, hogy elkerüljük a gyalázatot, és valóban makulátlan meglepetéssel szolgáljunk Kedvesünknek Bálint-napján.

Legyen meglepetés!

Sokunk legszívesebben rögtön vásárlás után odaadná az ajándékot – nagy öröm látni, ha szerettünk boldog. Álljunk ellen a kísértésnek, és ha lehet, ne is célozgassunk rá, mit vettünk. Vegyük számításba, életünk értelme nem gondolatolvasó, és mi történik, ha egészen mást bogoz ki a ráutalásokból? Nagy eséllyel nem öröm, hanem üröm, csalódás lesz a Bálint-napi meglepetésből. Tartsuk a szánkat, és rejtsük el jól a meglepit! (Sokan rettentően kíváncsiak, és hajlamosak kutatni. 🙂

Ne vásároljunk használati tárgyat!

Igen, szeretjük például a gofrit, de eszünkbe se jusson sütőt venni! Ha pedig álmaink férfiembere szakállas, bármennyire szeretnénk is csupasz képpel látni, felejtsük el a borotvahabot!

Csomagolj!

Bármit vásárolsz ajándékba, szépen csomagold be. Nagy divat az ajándéktáska, ha nincs időd, kedved, lehetőséged, megfelel a célnak, még jobb, ha le lehet tépni a csomagolópapírt – ez csajok esetére vonatkozik, a pasik immunisak erre. J
Színvonalas ajándékburok a díszdoboz, ha ékszert kap a Kedves.

Ha kreatív vagy, ne félj használni!

Hidd el, valószínűleg jobban örül párod egy saját kézzel készített akárminek, mint teszem azt egy szál virágnak! Ha nem vagy nagyon leégve, a virág sem árt! A két dolgos kezünkkel készített Valentin-napi ajándék kifejezi megbecsülésünket, hiszen elárulja: jelentős időt, energiát fektettünk a dologba – ez rengeteget számít egy kapcsolatban.

Teremts megfelelő közeget!

Valentin-napi ajándékot TILOS kutyafuttában átadni! Legyen az bármilyen csekélység, ha nyugodt körülmények között, csak a másikra figyelve adjuk át, bónuszként pár kedves szót mondva, az biztosan megalapozza a Valentin-napi szeretetteljes hangulatot.

Legyen személyre szabott!

Ezzel nem csak azért szerzünk örömet, mert valóban hasznos, hanem ezzel a gesztussal megtiszteljük a megajándékozottat. Az egyedi ajándék üzenete: szeretlek, ismerlek, tudom, mi kell neked, tőlem megkapod.

Vajon létezik Kifogástalan Ajándék? Amely személyes, kortól, nemtől független, kreatív, és tuti meglepetés? Szerencsére igen! A megoldás az ANCHOR horgony karkötő. – ANCHOR karkötő vérbeli ajándék a szerelmesek napjára!

Mitől igazán remek ajándék az ANCHOR karkötő?

A vörös rózsa üzenete: szeretlek, odavagyok érted.
Mit szimbolizál az ANCHOR karkötő? Hogy Te vagy az Igazi, nem akarok tovább keresni, Melletted van a helyem, Neked pedig mellettem!

Személyre szabott, mert azt gravíroztathatsz bele, amit csak akarsz!

A csomagolás terhét is levesszük a válladról: ráadásként elegáns, párnázott díszdobozt kapsz, általad választott tasakkal.

Szív alakú borítás? Van! Sőt, ebbe szintén egyedi szöveget, dátumot gravíroztathatsz!

Horgony, horog, gyöngy, bőr, textil – ez mind-mind létezik az ANCHOR karkötő webshop kínálatában.

Legyél ötletgazdag, vagy akár pajkos, válassz, tegyél a kosaradba kívánság kártyát is!

Örömteli vásárlást kíván: ANCHOR

Népszerű karkötők

-53%
3 390 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-57%
3 690 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-58%
3 790 Ft 1 590 Ft
-52%
3 290 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 1 =