Mit vegyél a párodnak Valentin-napra?

Nyakunkon a Bálint-nap, ismét ajándékot kell vásárolni?! Bizony! Megteheted ezt könnyen, vér és veríték nélkül, elkerülve az anyagi csődöt!

Szent Bálint, azaz Valentin-napját világszerte megünneplik a szerelmespárok. Ezen a varázslatos napon izzanak a telefonok, a közösségi oldalakon egymást érik a bájos, megható, szívhez szóló vallomások, jókívánságok.  Az üzletek kirakatait már hetekkel előtte csupa vidám, piros dekoráció, szívecske-halmok színesítik, felpezsdítve a téli szürkeséget.

Bálint-napján nem maradhat el az ajándék. Alig múlt el karácsony, már újra törhetjük a fejünket, mivel örvendeztethetjük meg kedvesünket, mi az, aminek igazán örülne. Mi az az ajándék, mellyel kifejezhetjük odaadásunkat, hálánkat azért a gyomorbizsergető, semmihez sem fogható érzésért, a szerelemért, szeretetért, amit neki köszönhetünk?

Igen, lehoznánk a csillagokat is az égről, és milliárdokat is fizetnénk, hogy szerelmünk boldog legyen – de ez nem az a történet.

Mit tegyünk, hogy a Valentin-nap szédületes és felejthetetlen legyen?

Ha jól ismerjük a Kedvest, nincs nehéz dolgunk, hiszen tudjuk, mire vágyik. (Vagy legalábbis tudni véljük.) Érdemes időben listát készíteni azokról az ötletekről, melyek szóba jöhetnek. Ezt akkor is ajánlott megtenni (főleg akkor), ha csupán rövid ideje tartozunk egymáshoz.

Lássunk néhány Valentin-napi ötletet!

 • Plüss
  A csajok, hölgyek zöme odavan a maroknyi plüssért – puha, cirógatható, elfér zsebben, ridikülben.
 • Virág
  Nem a legkreatívabb ötlet, de ezzel nem lehet mellényúlni.
 • Könyv
  Értékes ajándék, de csak akkor, ha a célszemély is értékeli. Ez vonatkozik a színház- mozi- és hangversenyjegyekre, múzeumi belépőkre is.
 • Ajándékkupon
  Hát… Azon mindenki azt vásárol magának, amit akar, de hol marad a meglepetés? A gyakorlatias, „hasznos” ajándékokkal az a baj, simán le lehet szűrni: nem szántunk időt arra, hogy végiggondoljuk, minek örülne a Kedves. (Zoknit ne! Könyörgöm, csak azt ne!)
 • Hobbiajándék
  Ha tudjuk, mivel szereti párunk eltölteni szabadidejét, könnyű dolgunk van. Egy eredeti CD, festékkészlet, fonál, vagy horgászcucc…
 • Ital, édesség
  Ez sem árulkodik nagy fantáziavilágról (reméljük, a leleményesség más területen jobban működik 😉 ), de több, mint semmi. Egy színvonalas csomagolással sokat dobhatunk rajta!
 • Vacsora
  Csupán vacsora eszünkbe se jusson! Egy bensőséges hangulatú vacsora ideális miliő megkoronázni a Valentin-napot, remek alkalom átadni ajándékunkat, de kevés. Még akkor is, ha nagyon puccos helyen ejtjük meg, és homárt eszünk Stroganoff bélszínnel, majd francia pezsgővel öblítjük.

 

Az Igazi Ajándék Valentin-napra

Szerinted milyen az igazi, eszményi, tökéletes ajándék a szerelmesek napján?
Mit gondolsz, ha azt mondom, létezik az Igazi Ajándék Bálint-napra? Ajándék, mely valóban kifejezi, mit érzel? Egy közös jelkép, mely metaforaként hirdeti az egymás iránt érzett szerelmeteket?

Bizony, van, létezik! ANCHOR horgony karkötő!
Ha valóban örömet akarsz szerezni, szeretnéd felejthetetlenné tenni a Valentin- napot, lepd meg a Kedvest, vagy akár magatokat ANCHOR horgony karkötővel!

Mivel egyedi gravírozással (név, becenév, évfordulók, jeles napok dátuma, stb.) is felturbózhatod, és válogathatsz nem csak a színt, anyagot, vastagságot illetően is, igazán személyre szabott szerelmi biztosítékkal szolgálhatsz!

Sőt!
Az ANCHOR karkötő nem csak horgony, hanem horog medállal is megvásárolható.
Ha jobban tetszik a gyöngy, semmi vész! Rendelj gyöngyös karkötőt!
A kosárba bepakolhatsz textil, flat horgonyos, vagy páros ANCHOR karkötőt is!

Mindezt ráadás díszdobozban, általad választott tasakban.

Mi a legszebb az egészben?

Az ANCHOR karkötő annak szimbóluma, hogy viselője megtalálta szíve választottját.
Lehet ennél lenyűgözőbb, markánsabb szerelmi vallomás?

Örömteli vásárlást kíván: ANCHOR

Népszerű karkötők

-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-62%
4 190 Ft 1 590 Ft
-54%
3 490 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft
-63%
4 290 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-59%
3 890 Ft 1 590 Ft
-56%
3 590 Ft 1 590 Ft

Kövess minket instán is @anchor.huTovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + három =