Karácsonyi fotózás – modellek és Teddy, bejgli-káprázat és karkötő

Annyira pazar karácsonyi hangulat uralkodott a legutóbbi ANCHOR fotózáson, hogy esküszöm, a számban éreztem a mákos bejgli ízét! Ez köszönhető a kecskeméti Bukovszki Birtok egyszerűen szép, elegáns és igazán hangulatos miliőjének. Köszönhető még Hatvani Nikolett és Zahorecz Luca modelleknek, akik teljes mértékben átérezték, mennyire fontos szerepet játszanak majd az idei karácsonyi ajándékok között az ANCHOR horgonykarkötő szettek és az óriási plüssmackó család. Nem először dolgoztunk együtt a hölgyekkel, hiszen Luca a tavaly karácsonyi, Nikolett pedig a nyári balatoni ANCHOR fotózáson képviselt bennünket.

Üzenj karácsonykor is horgonykarkötővel

A legtöbb horgonykarkötő rendelés a karácsonyi időszakban történik – nem véletlenül. Az ANCHOR horgonyos karkötő nem csak pozitív üzenetet hordozó jelképként, hanem mint karékszer is népszerű. Az egyedi szövegű gravírozás, az ajándék díszdoboz, a páros karkötők célszerűek is, megkönnyítik az ajándék személyre szabhatóságát.

Óriás plüssmackó – ölelni jó…

És igen, az óriás plüssmackó webáruház rendelésszáma is a novemberi, decemberi időszakban ugrik meg. Ezen sem csodálkozunk, csak rá kell nézni a mackós képekre! A játékmedve fanatikusok azonnal beleszerelmesednek az óriási Teddy mackóba, de szerintem nem csak ők. A pihe-puhaság alól nem sokan tudják kivonni magukat! Milyen remek dolog átölelni egy plüssmackót, ha már a koronavírus-járvány miatt nem bújhatunk ahhoz, akit szeretünk… Természetesen a két ölelés nem hasonlítható össze, de tedd a kezed a szívedre! Te ellen tudnál állni egy ilyen milliós cukiságfaktorral megáldott plüssnek, ha ott állna előtted, és szerelmetes tekintettel nézne rád?

Ez a karácsony más lesz, mint a többi…

A karácsony, a karácsonyi ajándékok üzenete mindig az volt: szeretlek. Ez természetesen most sem lesz másként. Eddig azonban soha nem fordult elő, hogy azon vacillálunk, megrendezzük-e a szokásos karácsonyi vacsorát, ahol a család apraja és nagyja összegyűlik, hogy együtt ünnepeljen és össze-összeölelkezve örüljünk egymásnak… Sok családban elmarad a személyre szóló karácsonyi meglepetés feletti közös öröm, a személyes találkozás. Sokan bújják már a karácsonyi ajándékos webshopok oldalait, hogy időben megrendelhessék az idei fa alá valót, és ismeretségi körömben már többen szervezik a szentesei összejövetelt – online.

Decemberi hó rendelve!

A fotózás jó hangulatban, sok nevetéssel telt, közben körbevett bennünket a képzeletbeli frissen sült mákos bejgli illata. Az esemény végére alaposan meg is éheztünk, így egy komoly vacsorával lazítottunk a Fekete Gólya Étteremben.

Annyira elkapott bennünket a karácsonyi láz, hogy esküszöm, meglepődtünk mikor kiléptünk a Bukovszki Birtok fotóstúdiójának ajtaján, és nem láttunk egy szikra havat sem. Sebaj! Majd decemberben!

A hó megrendelése ráér decemberben. Viszont az ajándékbeszerzésnek eljött az ideje – rendelj addig, míg ki nem fogynak a készleteink! Kellemes válogatást!

HORGONY KARKÖTŐ AJÁNLATUNK NEKED

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON IS @ANCHOR.HU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =